|
Четвер, 02.05.2024, 09:34 Вітаю Вас Гість
НАША КУХНЯ
У категорії матеріалів: 16 Показано матеріалів: 1-10 |
Сторінки: 1 2 » |
Сортувати по:
Даті ·
Назві ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Завантаженням ·
Переглядам
Інгрідієнти : - квашена капуста - 540г - свіжа капуста - 500г - шпик - 40г - свинина - 180г - ковбаса варена - 120г - копчена грудинка - 100г - томат-пюре - 60г - сушені гриби - 20г - цибуля ріпчаста - 40г - цукор - 20г - перець чорний мелений |
На 500 г свинини (окосту) — 2 цибулини, 4 зубки часнику, 1 ст.
ложку вершкового масла, 1 ст. ложку дрібно посіченої зелені петрушки, 2
горошини гіркого перцю, 1 лавровий листок, 4 склянки хлібного квасу, 10
г сухої м'яти, 1 кг картоплі, 1 ст. ложку вершкового масла для смаження
картоплі. |
Яловичина - 500 г м’якоті, перець чорний мелений, гірчиця готова -
1 ст. ложка, салямі - 100 г, бекон - 50 г, цибуля ріпчаста - 1 головка,
яйце - 1 шт., жир або маргарин - 60 г, бульйон - 250 г, пшеничне
борошно - 40 г. |
Свинина - відбивні з ребровою кісточкою - 4 шт., сіль, сало топлене
- 60 г, цибуля ріпчаста - 100 г, насіння кмину, гвоздика - 2 бутони,
перець чорний - 2 горошини, пиво темне - 450 мл, мука пшенична - 40 г,
сік лимонний - 1/2 ч. ложки. |
6 порцій очищеного і випотрошеного коропа 3 десертні ложки солі 1 ложка оцту цибулина поменше кілька горошин чорного перцю трохи запашного перцю й кмину 1 лавровий лист
50 г вершкового масла 100 г очищеної моркви, кореня петрушки, селеру 40 г тертих пряників без глазурі дві повні ложки тертого хліба ложечка карамелі 3 столові ложки сливового повидла
250 г червоного вина 10 мигдалів 30 г родзинок, жменю чорносливу десертна ложечка цукру лимонний сік
|
Великий короп, 3 ложки сметани, 2 корені петрушки, 3 морквини, 1
корінь селери, 1 цибулина, 2-3 зубчики часнику, 2 лаврових листки,
10-12 зерен чорного перцю, олія. |
Для страви: 800 г м'яса (найкраще яловичина), 4
столових ложки смальцю, 4 столових ложки томатного соусу, 3-4 зубчики
часнику, 20-25 шт. чорносливу, сіль, перець за смаком. |
Для страви: півкілограма свинини (одним шматком),
півкілограма яловичини (одним шматком), півсклянки зелені кропу,
півсклянки кінзи (вона ж тархун), 70 г вершкового масла, 200 г кураги,
1 склянка мелених сухарів із білого хліба, 3 яйця, сіль, перець..
|
Для страви:
Курка,
2 столових ложки готової гірчиці, 2 повних столових ложки меду,
четвертину чайної ложки чорного молотого перцю, 4 яблука, півсклянки
води, четвертина склянки сухого червоного вина. |
|
|