П`ятниця, 17.05.2024, 04:59
Вітаю Вас Гість

НАША КУХНЯ


Головна » Файли » Новий рік! » Другі страви

Печеня з чорносливом
27.12.2009, 11:27
Поріжте м'ясо на шматочки, посоліть, поперчіть, обсмажте на смальці до рум»яної скоринки. Покладіть м'ясо в казанок, залийте водою так, щоб вона покрила його, додайте дрібно порізану цибульку, часник, томатний соус, чорнослив, закрийте і тушкуйте приблизно годину.

      Найкраще подавати з картоплею.

Категорія: Другі страви | Додав: bullterjer
Переглядів: 408 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Зміст
Закуски [8]
Перші страви [7]
Другі страви [16]
Десерти [9]
Пошук
Наше опитування
Всього відповідей:
Друзі сайту
Рейтинг сайтів прикарпаття