 |
Субота, 27.12.2025, 07:27 Вітаю Вас Гість
НАША КУХНЯ
Всього матеріалів в каталозі: 123 Показано матеріалів: 1-10 |
Сторінки: 1 2 3 ... 12 13 » |
|
1,4 кг філе свинини, 1 червонокачанна капуста, 500 мл білого сухого вина, 5 ст. л. олії, 1 ч. л. картопляного крохмалю, 1 ч. л. томатного концентрату, 2 зубчика часнику, 1 цибулина, 1 ребро селери, 1 морквина, 1 гілочка розмарину, 3 листочки шалфею, 1 гвіздочок гвоздики, 1 пучка кмину, 3 зернятка білого перцю, сіль, перець
|
|
4 порції, кожна по 465 ккал. (1953 кДж) 200 г фігурної вермішелі з борошна вищого гатунку, 1/3 чашки маринаду з-під огірків, 4 ст. л. олії, перець, 4 ст. л. майонезу, сіль, 150
г мороженого зеленого горошку, 2 ч. л. гірчиці, 1 стручок червоного
солодкого перцю, 1/2 чашки дрібно порізаних консервованих огірків, 125 г смаженої телятини. Салат з вермішелі 'Датський'
|
|
Інгредієнти: 300 г спагетті, 4 яйця, 50 г потертого сиру Пармезан, 2 ст. л. мілко насіченої петрушки, 60 г вершкового масла, свіжо змелений чорний перець, сіль.
|
|
Інгрідієнти : - квашена капуста - 540г - свіжа капуста - 500г - шпик - 40г - свинина - 180г - ковбаса варена - 120г - копчена грудинка - 100г - томат-пюре - 60г - сушені гриби - 20г - цибуля ріпчаста - 40г - цукор - 20г - перець чорний мелений
|
|
Інгредієнти: 4 порції, кожна по 335 ккал. (1407 кДж)
750 г картоплі, 1 ч. л. кмину або насіння кропу, 1 свіжий огірок салатного сорту, 4 помідори, 1 цибулина, сіль, 3 ст. л. виноградного оцту, 4 ст. л. олії, 1/2 пучка свіжого кропу, перець, 1 ч. л.гірчиці, трошки ароматних молотих прянощів, 200 г морожених крабів або креветок.
|
|
Інгредієнти: (2 порції) 100 мл амаретто 60 г сиру маскарпоне 6 ложок розчинної кави 4 яєчні жовтки 120 г цукрової пудри 250 г бісквітів
2 стакани води какао
|
|
300 г квашеної капусти, 1,5 л води, 250 г копченої шийки, 150 г
цибулі, 1 зубок часнику, трішки кропу, 40 г бекону, 100 г копченої
ковбаси, 1 чайна ложка червоного перцю, сіль, 200 г сметани, 20 г
борошна.
|
|
На 4-6 осіб: 1,5 л води, 4 зубчики часнику, товчений кмин, 300 г
чищеної картоплі, 50 г смальцю, 4-6 жовтків (не обов'язково), 100 г
хліба.
|
|
|