|
Четвер, 02.05.2024, 04:05 Вітаю Вас Гість
НАША КУХНЯ
Яєчня з пастою
| 27.12.2009, 12:07 |
Зварити спагетті у великій каструлі. Злити воду і просушити пасту. Вінчиком збити яйця у великій посудині, додати Пармезан, петрушку, сіль, перець та перемішати. Залити цією сумішшю спагетті. Половину
вершкового масла розтопити у сковороді (діаметром 23 см.) і вилити туди
отриману суміш. Накрити кришкою та смажити на малому вогні доки яйцева
суміш та спагетті не стануть одним цілим. Перекласти на тарілку, а на
сковороді розтопити решту масла і перевернувши яєчню верхом до низу
смажити, не накриваючи кришкою, доки низ яєчні не вкриється золотистою
скоринкою. Розрізати на 8 шматочків і теплою подати до столу.
|
Категорія: Перші страви | Додав: bullterjer
|
Переглядів: 496 | Завантажень: 0
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
|