Четвер, 02.05.2024, 04:05
Вітаю Вас Гість

НАША КУХНЯ


Головна » Файли » Новий рік! » Перші страви

Яєчня з пастою
27.12.2009, 12:07
Зварити спагетті у великій каструлі. Злити воду і просушити пасту.
Вінчиком збити яйця у великій посудині, додати Пармезан, петрушку, сіль, перець та перемішати. Залити цією сумішшю спагетті.
Половину вершкового масла розтопити у сковороді (діаметром 23 см.) і вилити туди отриману суміш. Накрити кришкою та смажити на малому вогні доки яйцева суміш та спагетті не стануть одним цілим. Перекласти на тарілку, а на сковороді розтопити решту масла і перевернувши яєчню верхом до низу смажити, не накриваючи кришкою, доки низ яєчні не вкриється золотистою скоринкою.
Розрізати на 8 шматочків і теплою подати до столу.
Категорія: Перші страви | Додав: bullterjer
Переглядів: 496 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Зміст
Закуски [8]
Перші страви [7]
Другі страви [16]
Десерти [9]
Пошук
Наше опитування
Всього відповідей:
Друзі сайту
Рейтинг сайтів прикарпаття