|
Четвер, 02.05.2024, 05:08 Вітаю Вас Гість
НАША КУХНЯ
У категорії матеріалів: 7 Показано матеріалів: 1-7 |
|
Сортувати по:
Даті ·
Назві ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Завантаженням ·
Переглядам
1,4 кг філе свинини, 1 червонокачанна капуста, 500 мл білого сухого вина, 5 ст. л. олії, 1 ч. л. картопляного крохмалю, 1 ч. л. томатного концентрату, 2 зубчика часнику, 1 цибулина, 1 ребро селери, 1 морквина, 1 гілочка розмарину, 3 листочки шалфею, 1 гвіздочок гвоздики, 1 пучка кмину, 3 зернятка білого перцю, сіль, перець |
4 порції, кожна по 465 ккал. (1953 кДж) 200 г фігурної вермішелі з борошна вищого гатунку, 1/3 чашки маринаду з-під огірків, 4 ст. л. олії, перець, 4 ст. л. майонезу, сіль, 150
г мороженого зеленого горошку, 2 ч. л. гірчиці, 1 стручок червоного
солодкого перцю, 1/2 чашки дрібно порізаних консервованих огірків, 125 г смаженої телятини. Салат з вермішелі 'Датський' |
Інгредієнти: 300 г спагетті, 4 яйця, 50 г потертого сиру Пармезан, 2 ст. л. мілко насіченої петрушки, 60 г вершкового масла, свіжо змелений чорний перець, сіль. |
300 г квашеної капусти, 1,5 л води, 250 г копченої шийки, 150 г
цибулі, 1 зубок часнику, трішки кропу, 40 г бекону, 100 г копченої
ковбаси, 1 чайна ложка червоного перцю, сіль, 200 г сметани, 20 г
борошна. |
На 4-6 осіб: 1,5 л води, 4 зубчики часнику, товчений кмин, 300 г
чищеної картоплі, 50 г смальцю, 4-6 жовтків (не обов'язково), 100 г
хліба. |
На 600 г гусятини чи курятини - 400 г капусти, 400 г картоплі, 300
г буряків, 120 г гречаного борошна, 40 г сала, 20 г вершкового масла,
по 1/2 склянки томату і сметани, по 1 кореню моркви і петрушки, 1
цибулину, 1/2 яйця. |
|
|