|
Четвер, 02.05.2024, 04:34 Вітаю Вас Гість
НАША КУХНЯ
Печеня з маринованої свинини
| 27.12.2009, 12:10 |
Проштрикати ножем свинину. Дрібно порізати часник та розмарин, додати
трошки солі та втерти в дірочки в м'ясі. Порізати всі овочі крім
капусти соломкою. Помістити свинину у мисочку з овочами та спеціями,
залити вином та залишити на 12 годин, час-від-часу перевертаючи.
Вийняти свинину та смажити, доки не стане золотистою, посолити та
поперчити. До маринаду додати крохмаль та перемішати. Вилити
порціями на свинину. До останньої порції додати томатний концентрат.
Накрити кришкою та готувати на маленькому вогні 1 год. Тим часом
порізати капусту. Додати капусту до свинини та готувати ще 40 хв.
Порізати порціями свинину. Дати трохи вистигнути та перенести на
сервірувальне блюдо на капусту та соус. Одразу подавати.
|
Категорія: Перші страви | Додав: bullterjer
|
Переглядів: 569 | Завантажень: 0
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
|