|
Четвер, 02.05.2024, 03:25 Вітаю Вас Гість
НАША КУХНЯ
У категорії матеріалів: 8 Показано матеріалів: 1-8 |
|
Сортувати по:
Даті ·
Назві ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Завантаженням ·
Переглядам
Інгредієнти: 4 порції, кожна по 335 ккал. (1407 кДж)
750 г картоплі, 1 ч. л. кмину або насіння кропу, 1 свіжий огірок салатного сорту, 4 помідори, 1 цибулина, сіль, 3 ст. л. виноградного оцту, 4 ст. л. олії, 1/2 пучка свіжого кропу, перець, 1 ч. л.гірчиці, трошки ароматних молотих прянощів, 200 г морожених крабів або креветок.
|
Для тіста: 0,5 склянки курячого бульйону, 180 г борошна, 2 ст. л.
вершкового маргарину, 1 ст. л. вершкового масла. Для начинки і прикрас:
350 мл майонезу, 100 г шинки, 2 яйця, 150 г тертого сиру. |
Для страви: 2 великих морквини, півбанки кукурудзи, 1 свіжий огірок, 100 г копченої ковбаси чи шинки. |
Для страви: 2-3 дрібно порізаних солоних огірки,
4-5 потертих на великій тертушці варених картоплин, 2 дрібно порізаних
цибулини, півкілограма дрібно порізаної вареної ковбаси без сала,
півкілограма потертого на такій же тертушці сиру (краще ковбасного),
1-2 сирих потертих на великій тертушці морквини, 2 дрібно порізаних
яйця, баночка майонезу, 4-5 зубчики часнику, 3-4 волоських горіхи. |
Для страви: 3 варених картоплини, 150 г копченої ковбаси, 150 г
копченого ковбасного сиру, 4 варених яйця, 200 г свіжої капусти, 2
зубчики часнику, баночка зеленого горошку (400 г), пачка майонезу. |
Для страви: кілограм риби (тріска, окунь), 2
шматочки білого хлібу, 1 яйце, молоко для розмочування хліба, 1 столова
ложка вершкового масла, 2 цибулини, молотий перець, сіль, 1-2 чайні
ложки желатину, зелень петрушки, 3 склянки рибного бульйону. |
Для страви: банка кукурудзи, півкілограма чищених креветок (можна
замінити іншими морепродуктами чи крабовими паличками), 2 солодких
перці різних кольорів, лимон, петрушка, сіль, чорний мелений перець,
олія. |
Для страви: червонокачанна капуста — 250 г, яблука — 1 шт., рослинна олія — 30 г, сіль, цукор, оцет — за смаком. |
|
|