|
Четвер, 02.05.2024, 02:55 Вітаю Вас Гість
НАША КУХНЯ
Салат з вермішелі "Датський"
| 27.12.2009, 12:08 |
Вермешель опустити в підсолений окріп і варити протягом 8 хв., потім
викинути на друшляк і промити під струменем холодної води. Мариновані
огірки і олію заправити сіллю і перцем до смаку, змішати з вермішеллю і
дати добре настоятися. Нарізати соломкою смажену телятину. Горошок
опустити в невелику кількість гарячої води, посолити і, закривши
кришкою, тушкувати протягом 3 хв. Стручок перцю розрізати на 4 частини,
видалити осередок, вимити і нарізати дрібними кубиками. Шматочки м'яса,
горошок (попередньо зцідивши з нього воду), кубики перцю і консервовані
огірки перемішати з вермішеллю, салат на смак заправити майонезом і
гірчицею.
|
Категорія: Перші страви | Додав: bullterjer
|
Переглядів: 654 | Завантажень: 0
| Рейтинг: 3.0/2 |
|
|
|