|
Четвер, 02.05.2024, 02:32 Вітаю Вас Гість
НАША КУХНЯ
Капустяний суп із копченим м'ясом і ковбасою
| 27.12.2009, 11:58 |
Квашену капусту подрібнюють, заливають водою, додають помиту копчену
шийку, подрібнену цибулю, часник, кріп, сіль і варять, доки м'ясо не
стане м'яким. Бекон нарізають на кубики, обсмажують, ковбасу нарізають
кружальцями і разом із червоним перцем додають у суп. Вже готове м'ясо
нарізають кубиками і знов кладуть в суп. У сметані розмішують борошно,
вливають у суп і дають трохи загуснути.
|
Категорія: Перші страви | Додав: bullterjer
|
Переглядів: 604 | Завантажень: 0
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
|