Четвер, 02.05.2024, 08:25
Вітаю Вас Гість

НАША КУХНЯ


Головна » Файли

Всього матеріалів в каталозі: 123
Показано матеріалів: 11-20
Сторінки: « 1 2 3 4 ... 12 13 »

На 500 г свинини (окосту) — 2 цибулини, 4 зубки часнику, 1 ст. ложку вершкового масла, 1 ст. ложку дрібно посіченої зелені петрушки, 2 горошини гіркого перцю, 1 лавровий листок, 4 склянки хлібного квасу, 10 г сухої м'яти, 1 кг картоплі, 1 ст. ложку вершкового масла для смаження картоплі.
Другі страви | Переглядів: 572 | Завантажень: 0 | Додав: bullterjer | Дата: 27.12.2009 | Коментарі (0)

На 600 г гусятини чи курятини - 400 г капусти, 400 г картоплі, 300 г буряків, 120 г гречаного борошна, 40 г сала, 20 г вершкового масла, по 1/2 склянки томату і сметани, по 1 кореню моркви і петрушки, 1 цибулину, 1/2 яйця.
Перші страви | Переглядів: 396 | Завантажень: 0 | Додав: bullterjer | Дата: 27.12.2009 | Коментарі (0)

Яловичина - 500 г м’якоті, перець чорний мелений, гірчиця готова - 1 ст. ложка, салямі - 100 г, бекон - 50 г, цибуля ріпчаста - 1 головка, яйце - 1 шт., жир або маргарин - 60 г, бульйон - 250 г, пшеничне борошно - 40 г.
Другі страви | Переглядів: 483 | Завантажень: 0 | Додав: bullterjer | Дата: 27.12.2009 | Коментарі (0)

Свинина - відбивні з ребровою кісточкою - 4 шт., сіль, сало топлене - 60 г, цибуля ріпчаста - 100 г, насіння кмину, гвоздика - 2 бутони, перець чорний - 2 горошини, пиво темне - 450 мл, мука пшенична - 40 г, сік лимонний - 1/2 ч. ложки.
Другі страви | Переглядів: 575 | Завантажень: 0 | Додав: bullterjer | Дата: 27.12.2009 | Коментарі (0)

6 порцій очищеного і випотрошеного коропа
3 десертні ложки солі
1 ложка оцту
цибулина поменше
кілька горошин чорного перцю
трохи запашного перцю й кмину
1 лавровий лист
50 г вершкового масла
100 г очищеної моркви, кореня петрушки, селеру
40 г тертих пряників без глазурі
дві повні ложки тертого хліба
ложечка карамелі
3 столові ложки сливового повидла

250 г червоного вина
10 мигдалів
30 г родзинок,
жменю чорносливу
десертна ложечка цукру
лимонний сік
Другі страви | Переглядів: 407 | Завантажень: 0 | Додав: bullterjer | Дата: 27.12.2009 | Коментарі (0)

Великий короп, 3 ложки сметани, 2 корені петрушки, 3 морквини, 1 корінь селери, 1 цибулина, 2-3 зубчики часнику, 2 лаврових листки, 10-12 зерен чорного перцю, олія.
Другі страви | Переглядів: 465 | Завантажень: 0 | Додав: bullterjer | Дата: 27.12.2009 | Коментарі (0)

Для тіста: 0,5 склянки курячого бульйону, 180 г борошна, 2 ст. л. вершкового маргарину, 1 ст. л. вершкового масла. Для начинки і прикрас: 350 мл майонезу, 100 г шинки, 2 яйця, 150 г тертого сиру.
Закуски | Переглядів: 524 | Завантажень: 0 | Додав: bullterjer | Дата: 27.12.2009 | Коментарі (0)

  100 г олії, 200 г меду, 125 г цукру, 600 г борошна вищого сорту, 2 ч. л. какао-порошку, 1/2 пакетика розпушувача тіста, щіпка солі, 1 яйце, 1 білок, 1 склянка цукрової пудри, коріандр, маленькі червоні свічки, олія - змастити лист.
Десерти | Переглядів: 477 | Завантажень: 0 | Додав: bullterjer | Дата: 27.12.2009 | Коментарі (0)

  Для тіста: 1 пачка маргарину, 200 г сметани, сода (гашена оцтом), 3-4 склянки борошна.       Для крему: 400 г масла, 5 яєць, півсклянки цукру.
Десерти | Переглядів: 940 | Завантажень: 0 | Додав: bullterjer | Дата: 27.12.2009 | Коментарі (0)

  Для тіста: 2 склянки сметани, 1,5 склянки цукру, 250 г маргарину, дрібка солі, борошна стільки, щоб тісто не було тугим.Для крему: 3 білки, неповна склянка цукрової пудри.
Десерти | Переглядів: 539 | Завантажень: 0 | Додав: bullterjer | Дата: 27.12.2009 | Коментарі (0)

Форма входу
Зміст
Салати [13]
Новий рік! [40]
Пасха [1]
Закуски [10]
Перші страви [9]
Другі страви з м'яса [2]
Другі страви з риби [2]
Другі страви з птиці [3]
Страви з яєць [2]
Каші, Гарніри [0]
Випічка [5]
Торти,печиво [10]
Десерти [9]
Напої [6]
Коктейлі [7]
Соуси [4]
Пошук
Наше опитування
Всього відповідей:
Друзі сайту
Рейтинг сайтів прикарпаття