П`ятниця, 17.05.2024, 07:54
Вітаю Вас Гість

НАША КУХНЯ


Головна » Файли » Новий рік! » Другі страви

Рулети з яловичини
27.12.2009, 11:53
М’якоть яловичини наріжте порційними шматками, відбийте, натріть сіллю і перцем, змастіть гірчицею. На кожен шматок покладіть по скибочці ковбаси і бекону, кільця цибулі і 1/4 вареного яйця. Обережно скрутіть м’якоть яловичини рулетом, міцно обв’яжіть ниткою. Обсмажте рулети з обох боків в розігрітому жирі, потім залийте бульйоном і тушкуйте до м’якості. Готові рулети вийміть і зніміть нитки. Борошно підсушіть до золотистого кольору, потім розведіть частиною бульйону, з’єднайте з бульйоном, що залишився, і проваріть до загусання. Подавайте рулети, прогрівши їх в отриманому соусі.
Категорія: Другі страви | Додав: bullterjer
Переглядів: 486 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Зміст
Закуски [8]
Перші страви [7]
Другі страви [16]
Десерти [9]
Пошук
Наше опитування
Всього відповідей:
Друзі сайту
Рейтинг сайтів прикарпаття