|
П`ятниця, 17.05.2024, 07:54 Вітаю Вас Гість
НАША КУХНЯ
Рулети з яловичини
| 27.12.2009, 11:53 |
М’якоть яловичини наріжте порційними шматками, відбийте, натріть сіллю
і перцем, змастіть гірчицею. На кожен шматок покладіть по скибочці
ковбаси і бекону, кільця цибулі і 1/4 вареного яйця. Обережно скрутіть
м’якоть яловичини рулетом, міцно обв’яжіть ниткою. Обсмажте рулети з
обох боків в розігрітому жирі, потім залийте бульйоном і тушкуйте до
м’якості. Готові рулети вийміть і зніміть нитки. Борошно підсушіть до
золотистого кольору, потім розведіть частиною бульйону, з’єднайте з
бульйоном, що залишився, і проваріть до загусання. Подавайте рулети,
прогрівши їх в отриманому соусі.
|
Категорія: Другі страви | Додав: bullterjer
|
Переглядів: 486 | Завантажень: 0
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
|