П`ятниця, 17.05.2024, 08:22
Вітаю Вас Гість

НАША КУХНЯ


Головна » Файли

Всього матеріалів в каталозі: 123
Показано матеріалів: 31-40
Сторінки: « 1 2 3 4 5 6 ... 12 13 »

Для страви: свіжі гриби — 200 г, ріпчаста цибуля — 50 г, морква — 100 г, капуста — 250 г, картопля — 150 г, горох — 100 г, боби — 100 г, корінь петрушки — 30 г, олія — 50 г, пюре — 20 г, кріп — 20 г, зелень петрушки — 20 г, сіль, перець червоний мелений — за смаком.

Другі страви | Переглядів: 374 | Завантажень: 0 | Додав: bullterjer | Дата: 27.12.2009 | Коментарі (0)

Короп печений

Другі страви | Переглядів: 815 | Завантажень: 0 | Додав: bullterjer | Дата: 27.12.2009 | Коментарі (0)

Для страви: кілограм риби (тріска, окунь), 2 шматочки білого хлібу, 1 яйце, молоко для розмочування хліба, 1 столова ложка вершкового масла, 2 цибулини, молотий перець, сіль, 1-2 чайні ложки желатину, зелень петрушки, 3 склянки рибного бульйону.
Закуски | Переглядів: 473 | Завантажень: 0 | Додав: bullterjer | Дата: 27.12.2009 | Коментарі (0)

Для страви: банка кукурудзи, півкілограма чищених креветок (можна замінити іншими морепродуктами чи крабовими паличками), 2 солодких перці різних кольорів, лимон, петрушка, сіль, чорний мелений перець, олія.
Закуски | Переглядів: 659 | Завантажень: 0 | Додав: bullterjer | Дата: 27.12.2009 | Коментарі (0)

Для страви: червонокачанна капуста — 250 г, яблука — 1 шт., рослинна олія — 30 г, сіль, цукор, оцет — за смаком.
Закуски | Переглядів: 399 | Завантажень: 0 | Додав: bullterjer | Дата: 27.12.2009 | Коментарі (0)

Для страви: півкілограма картоплі, півкілограма свіжих грибів, 3 ложки олії, 1 зубчик часнику, зелень петрушки.
Другі страви | Переглядів: 373 | Завантажень: 0 | Додав: bullterjer | Дата: 27.12.2009 | Коментарі (0)

6 яєць
120 г цукрового піску
1 пакетик ванільного цукру
2 ч. л. розпушувача
100 г борошна
50 г крохмалю
для вершкового крему:
4 г желатина
2 ст. л. цукрового піску
1 пакетик ванільного запіканка
375 мл молока
150 мл вершків
для клубнічного крему:
12 г желатина
150 мл вершків
2 ст. л. цукрового піску
250 г полуниці
для прикраси:
300 г полуниці
2 пакетика закрепітеля вершків
меліса
200 мл вершків
30 г фісташок
Десерти | Переглядів: 438 | Завантажень: 0 | Додав: bullterjer | Дата: 27.12.2009 | Коментарі (0)

для бісквітного тіста:
6 яєць
4 ст. л. гарячої води
180 г цукру
сіль
150 г борошна
50 г крохмалю
1 ч. л. розпушувача
для начинки:
750 г ягідної асорті
1 пакетик ванільного цукру
1 ст. л. цукрової пудри
1 ст. л. муки
750 г вершків
Десерти | Переглядів: 467 | Завантажень: 0 | Додав: bullterjer | Дата: 27.12.2009 | Коментарі (0)

яблучний соус:
500 г кісловатих яблук
75 г цукру
1 / 4 палички кориці
1 cт. л. лимонного соку
корейка:
1,5 кг сирої корейкі
1 ч. л. солі
двічі на кінчику ножа чорного перцю
10 шт. гвоздики

Другі страви | Переглядів: 368 | Завантажень: 0 | Додав: bullterjer | Дата: 27.12.2009 | Коментарі (0)

1 гуска близько З кг
2 вилка цвітної капусти
1 кг брокколі
1 кг дрібних червоних яблук
1 / 2 склянки бруснічного варення
сіль, чорний мелений перець
Другі страви | Переглядів: 475 | Завантажень: 0 | Додав: bullterjer | Дата: 27.12.2009 | Коментарі (0)

Форма входу
Зміст
Салати [13]
Новий рік! [40]
Пасха [1]
Закуски [10]
Перші страви [9]
Другі страви з м'яса [2]
Другі страви з риби [2]
Другі страви з птиці [3]
Страви з яєць [2]
Каші, Гарніри [0]
Випічка [5]
Торти,печиво [10]
Десерти [9]
Напої [6]
Коктейлі [7]
Соуси [4]
Пошук
Наше опитування
Всього відповідей:
Друзі сайту
Рейтинг сайтів прикарпаття