|
П`ятниця, 17.05.2024, 04:40 Вітаю Вас Гість
НАША КУХНЯ
Ягоди на снігу
| 27.12.2009, 11:11 |
Яєчні жовтки відокремити від білків, змішати з гарячою водою і 1 / 3
цукру і збити міксером до утворення густої піни. Білки з сіллю збити в
густу піну. Продовжувати збивайте, поступово додаючи що залишився,
цукор, а потім обережно викласти на желтковий крем. Борошно, крохмаль і
розпушувач змішати і просеять над збитим білком. Перемішати великим
венічком. Нагріти духовку до 200 градусів. Форму для випічки змастити
олією. Викласти в неї тісто для бісквіта, разровнять його, і випікати в
духовці на нижньому рівні близько 35 хвилин. Готовий бісквіт обережно
витягти з форми і остудіть. Остившій бісквіт розрізати гострим ножем по
горизонталі на три коржа однакової товщини. Свежемороженое ягодное
асорті розморозити при кімнатній температурі. Свіжі фрукти помити,
очистити і висушити або насухо витерти. Великі ягоди акуратно розрізати
на невеликі шматочки. Змішати ванільний цукор, цукрову пудру і 1 ст.
ложку борошна. Отриману суміш тонкої струйкой всипати у збивайте
вершки. Кілька особливо красивих ягід залишити для прикраси торта, а
решта змішати з 1 / 2 вершків. Цією масою намазати 2 коржа і покласти
один на інший. Накрити зверху третім коржем і поставити в холодильник
на 1 годину. Наповнити кулінарний шприц 1 / 3 збитих вершків. Залишком
вершків рівномірно обмазать торт з допомогою шприца край торта
розочкамі з вершків і викласти зверху ягоди.
|
Категорія: Десерти | Додав: bullterjer
|
Переглядів: 468 | Завантажень: 0
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
|