П`ятниця, 17.05.2024, 04:40
Вітаю Вас Гість

НАША КУХНЯ


Головна » Файли » Новий рік! » Десерти

Ягоди на снігу
27.12.2009, 11:11

Яєчні жовтки відокремити від білків, змішати з гарячою водою і 1 / 3 цукру і збити міксером до утворення густої піни. Білки з сіллю збити в густу піну. Продовжувати збивайте, поступово додаючи що залишився, цукор, а потім обережно викласти на желтковий крем. Борошно, крохмаль і розпушувач змішати і просеять над збитим білком. Перемішати великим венічком. Нагріти духовку до 200 градусів. Форму для випічки змастити олією. Викласти в неї тісто для бісквіта, разровнять його, і випікати в духовці на нижньому рівні близько 35 хвилин. Готовий бісквіт обережно витягти з форми і остудіть. Остившій бісквіт розрізати гострим ножем по горизонталі на три коржа однакової товщини. Свежемороженое ягодное асорті розморозити при кімнатній температурі. Свіжі фрукти помити, очистити і висушити або насухо витерти. Великі ягоди акуратно розрізати на невеликі шматочки. Змішати ванільний цукор, цукрову пудру і 1 ст. ложку борошна. Отриману суміш тонкої струйкой всипати у збивайте вершки. Кілька особливо красивих ягід залишити для прикраси торта, а решта змішати з 1 / 2 вершків. Цією масою намазати 2 коржа і покласти один на інший. Накрити зверху третім коржем і поставити в холодильник на 1 годину. Наповнити кулінарний шприц 1 / 3 збитих вершків. Залишком вершків рівномірно обмазать торт з допомогою шприца край торта розочкамі з вершків і викласти зверху ягоди.
Категорія: Десерти | Додав: bullterjer
Переглядів: 468 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Зміст
Закуски [8]
Перші страви [7]
Другі страви [16]
Десерти [9]
Пошук
Наше опитування
Всього відповідей:
Друзі сайту
Рейтинг сайтів прикарпаття