|
П`ятниця, 17.05.2024, 05:35 Вітаю Вас Гість
НАША КУХНЯ
Ягідне серце
| 27.12.2009, 11:13 |
Відокремити білки від жовтком. Жовтки ретельно розтерти з цукровим
піском, ванільним цукром і 3 ст. ложками гарячої води. Змішати
крохмаль, борошно, розпушувач, просеять через сито і обережно всипати в
желтковую суміш. Білки збити за допомогою міксера в круту піну і ввести
в тісто. Духовку нагріти до температури 200 градусів. Викласти
раз'емную форму папером для випікання, рівномірно заповнити тестом і
випікати приблизно 35 хвилин. Дати остигнути і вийняти з форми.
Вершковий крем: замочити желатин в невеликій кількості холодної води.
Порошок ванільного запіканка розвести у 125 мл теплого молока. Що
лишилось молоко закип'ятити, додати в нього цукровий пісок і розлучена
запіканка. Віджати желатин, змішати спочатку з невеликою кількістю
запіканка, а потім ввести в іншу масу. Дати остигнути, постійно
помішуючи. Полуничний крем: замочити желатин. Полуницю вимити й
почистити, додати цукровий пісок, а також за допомогою міксера зробити
пюре. Отжатий желатин розчинити на гарячій водяній бані. Ввести в
Полуничне пюре. Додати збиті вершки. Поставити в холодне місце.
Випеченний корж розрізати горизонтально на три частини. Нижню частину
покласти на блюдо. Намазати вершковим кремом. Покласти другий і
намазати полуничним кремом. Накрити третім коржем. Злегка притиснути.
Для прикраси полуницю вимити, обсушити і розрізати навпіл. Збити вершки
з закрепітелем. 1 / 3 збитих вершків наповнити кондитерський шприц з
насадкою у формі туфельки. Рештою вершками намазати торт. Посипати
тертими фісташкамі. З полуниці викласти на торті 'Серце'. Видавити коло
навколо нього невеликі розочкі збитих вершків. Прикрасити точками
меліса.
|
Категорія: Десерти | Додав: bullterjer
|
Переглядів: 438 | Завантажень: 0
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
|