П`ятниця, 17.05.2024, 05:35
Вітаю Вас Гість

НАША КУХНЯ


Головна » Файли » Новий рік! » Десерти

Ягідне серце
27.12.2009, 11:13

Відокремити білки від жовтком. Жовтки ретельно розтерти з цукровим піском, ванільним цукром і 3 ст. ложками гарячої води. Змішати крохмаль, борошно, розпушувач, просеять через сито і обережно всипати в желтковую суміш. Білки збити за допомогою міксера в круту піну і ввести в тісто. Духовку нагріти до температури 200 градусів. Викласти раз'емную форму папером для випікання, рівномірно заповнити тестом і випікати приблизно 35 хвилин. Дати остигнути і вийняти з форми. Вершковий крем: замочити желатин в невеликій кількості холодної води. Порошок ванільного запіканка розвести у 125 мл теплого молока. Що лишилось молоко закип'ятити, додати в нього цукровий пісок і розлучена запіканка. Віджати желатин, змішати спочатку з невеликою кількістю запіканка, а потім ввести в іншу масу. Дати остигнути, постійно помішуючи. Полуничний крем: замочити желатин. Полуницю вимити й почистити, додати цукровий пісок, а також за допомогою міксера зробити пюре. Отжатий желатин розчинити на гарячій водяній бані. Ввести в Полуничне пюре. Додати збиті вершки. Поставити в холодне місце. Випеченний корж розрізати горизонтально на три частини. Нижню частину покласти на блюдо. Намазати вершковим кремом. Покласти другий і намазати полуничним кремом. Накрити третім коржем. Злегка притиснути. Для прикраси полуницю вимити, обсушити і розрізати навпіл. Збити вершки з закрепітелем. 1 / 3 збитих вершків наповнити кондитерський шприц з насадкою у формі туфельки. Рештою вершками намазати торт. Посипати тертими фісташкамі. З полуниці викласти на торті 'Серце'. Видавити коло навколо нього невеликі розочкі збитих вершків. Прикрасити точками меліса.

Категорія: Десерти | Додав: bullterjer
Переглядів: 438 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Зміст
Закуски [8]
Перші страви [7]
Другі страви [16]
Десерти [9]
Пошук
Наше опитування
Всього відповідей:
Друзі сайту
Рейтинг сайтів прикарпаття