Четвер, 31.07.2025, 00:29
Вітаю Вас Гість

НАША КУХНЯ


Головна » Файли » Новий рік! » Другі страви

Гусь з яблуками
27.12.2009, 11:09


Гусака вимити в холодній воді та обсушити. Натерти сіллю і чорним перцем молотою тушки всередині та зовні, попередньо видаливши внутрішній жир. Проколоть гусака виделкою в декількох місцях. Яблука вимити та покласти їх в середину гусака так, щоб частина яблук була видна. Два великих шматка фольги покласти один на інший. Шматочки гусячого жиру розкласти в центрі фольги. Гусака покласти на жир, фольгу загорнути кверху і защіпнуть краю кожного шматка окремо. Розігріти духовку до 200 градусів і запікати в ній гусака 2 години 30 хвилин. Цвітну капусту зварити в підсоленій воді до готовності, вийняти, дати воді стекти. Так само приготувати брокколі. На блюдо з гусем викласти цвітну капусту та брокколі. М'ясо політь бруснічним варенням.

Категорія: Другі страви | Додав: bullterjer
Переглядів: 494 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Зміст
Закуски [8]
Перші страви [7]
Другі страви [16]
Десерти [9]
Пошук
Наше опитування
Всього відповідей:
Друзі сайту
Рейтинг сайтів прикарпаття