|
П`ятниця, 17.05.2024, 07:09 Вітаю Вас Гість
НАША КУХНЯ
Буженина, шпигована часником і цибулею
| 27.12.2009, 11:55 |
З свинячого окосту видаляють кістки, шпигують його часником і цибулею,
посипають меленим перцем, натирають сіллю, кладуть у керамічну або
емальовану посудину, додають лаврового листу, заливають все хлібним
квасом або оцтом, кладуть суху м'яту і ставлять на 12 год. на лід для
маринування. Через кожні 3-4 год. м'ясо перевертають з одного боку на
інший. Маринований окіст виймають з маринаду, кладуть у сотейник,
ставлять у духовку і смажать до готовності. Готовий окіст нарізують
порціями і подають з смаженою картоплею, поливаючи жиром і соком, в
якому він смажиться.
|
Категорія: Другі страви | Додав: bullterjer
|
Переглядів: 574 | Завантажень: 0
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
|