П`ятниця, 17.05.2024, 07:09
Вітаю Вас Гість

НАША КУХНЯ


Головна » Файли » Новий рік! » Другі страви

Буженина, шпигована часником і цибулею
27.12.2009, 11:55
З свинячого окосту видаляють кістки, шпигують його часником і цибулею, посипають меленим перцем, натирають сіллю, кладуть у керамічну або емальовану посудину, додають лаврового листу, заливають все хлібним квасом або оцтом, кладуть суху м'яту і ставлять на 12 год. на лід для маринування. Через кожні 3-4 год. м'ясо перевертають з одного боку на інший. Маринований окіст виймають з маринаду, кладуть у сотейник, ставлять у духовку і смажать до готовності. Готовий окіст нарізують порціями і подають з смаженою картоплею, поливаючи жиром і соком, в якому він смажиться.
Категорія: Другі страви | Додав: bullterjer
Переглядів: 574 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Зміст
Закуски [8]
Перші страви [7]
Другі страви [16]
Десерти [9]
Пошук
Наше опитування
Всього відповідей:
Друзі сайту
Рейтинг сайтів прикарпаття