П`ятниця, 17.05.2024, 05:35
Вітаю Вас Гість

НАША КУХНЯ


Головна » Файли » Новий рік! » Десерти

Новорічний пиріг
27.12.2009, 11:32
Замісити не дуже круте тісто, розкачати з нього 28 однакових паличок (довжиною приблизно 26 см), спекти їх. Приготувати крем: цукрову пудру та білки добре збити. «Палички» викласти на тортівницю як зруб колодязя, змащуючи кремом, залишаючи на кутах «вільні» 4 см. Рештками крему слід «розвішувати» бурульки, щоб було схоже на засніжений колодязь. У середину поставити пляшку шампанського.
Категорія: Десерти | Додав: bullterjer
Переглядів: 542 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Зміст
Закуски [8]
Перші страви [7]
Другі страви [16]
Десерти [9]
Пошук
Наше опитування
Всього відповідей:
Друзі сайту
Рейтинг сайтів прикарпаття