|
П`ятниця, 17.05.2024, 05:35 Вітаю Вас Гість
НАША КУХНЯ
Новорічний пиріг
| 27.12.2009, 11:32 |
Замісити не дуже круте тісто, розкачати з нього
28 однакових паличок (довжиною приблизно 26 см), спекти їх. Приготувати
крем: цукрову пудру та білки добре збити. «Палички» викласти на
тортівницю як зруб колодязя, змащуючи кремом, залишаючи на кутах
«вільні» 4 см. Рештками крему слід «розвішувати» бурульки, щоб було
схоже на засніжений колодязь. У середину поставити пляшку шампанського.
|
Категорія: Десерти | Додав: bullterjer
|
Переглядів: 542 | Завантажень: 0
| Рейтинг: 1.0/1 |
|
|
|