|
П`ятниця, 17.05.2024, 07:20 Вітаю Вас Гість
НАША КУХНЯ
Новорічний короп
| 27.12.2009, 11:37 |
Очистити і нарізати тонкими довгими скибочками корені петрушки, моркви
і селери. Нарізати кружальцями цибулину. Загорнути у марлеву серветку
часник, лавровий листок і чорний перець. Залити 4 склянками гарячої
води і варити годину. Воду злити, корінчики посолити і скропити
столовою ложкою оцту. Покласти на них коропа, полити його 5-6 столовими
ложками олії та змастити сметаною. Щільно накрити кришкою і тушкувати
45 хвилин.
|
Категорія: Другі страви | Додав: bullterjer
|
Переглядів: 470 | Завантажень: 0
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
|