П`ятниця, 17.05.2024, 07:20
Вітаю Вас Гість

НАША КУХНЯ


Головна » Файли » Новий рік! » Другі страви

Новорічний короп
27.12.2009, 11:37
Очистити і нарізати тонкими довгими скибочками корені петрушки, моркви і селери. Нарізати кружальцями цибулину. Загорнути у марлеву серветку часник, лавровий листок і чорний перець. Залити 4 склянками гарячої води і варити годину. Воду злити, корінчики посолити і скропити столовою ложкою оцту. Покласти на них коропа, полити його 5-6 столовими ложками олії та змастити сметаною. Щільно накрити кришкою і тушкувати 45 хвилин.
Категорія: Другі страви | Додав: bullterjer
Переглядів: 470 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Зміст
Закуски [8]
Перші страви [7]
Другі страви [16]
Десерти [9]
Пошук
Наше опитування
Всього відповідей:
Друзі сайту
Рейтинг сайтів прикарпаття