|
П`ятниця, 17.05.2024, 08:24 Вітаю Вас Гість
НАША КУХНЯ
Свинні відбивні на пиві
| 27.12.2009, 11:52 |
Відбийте м’ясо і натріть сіллю. Обсмажте в розтопленому салі дрібно
рубану цибулю, сюди ж покладіть відбивні і швидко обсмажте їх з обох
боків. Приправте відбивні спеціями, влийте небагато пива і тушкуйте на
слабкому вогні до м’якості. Вийміть відбивні. Додайте в бульйон, що
утворився, муку, підсушену до золотисто-коричневого кольору, і
розведіть пивом, що залишилося. Соус проваріть до густоти. Процідіть
соус і покладіть у нього відбивні. Додайте лимонний сік, прогрійте.
Подавайте з вареною картоплею.
|
Категорія: Другі страви | Додав: bullterjer
|
Переглядів: 578 | Завантажень: 0
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
|