|
П`ятниця, 17.05.2024, 08:22 Вітаю Вас Гість
НАША КУХНЯ
Пряникова ялинка
| 27.12.2009, 11:35 |
Олія, мед, цукор, прянощі змішати і, безупинно помішуючи, підігрівати,
поки не розчиниться цукор. Борошно в суміші з розпушувачем просіяти,
додати какао та сіль, яйце та медяну масу і замісити тісто, залишити на
ніч на кухні. Далі вирізати з картону шаблони 9-ти зірок розміром від 5
до 15 см і 7 кружків діаметром 3 см. Духовку розігріти до 200 градусів. Розкачати
тісто товщиною 0,5 см, вирізати зірки та кружечки. Пекти за середньої
температури протягом 10 хвилин. Гарячими зняти з листа і дати
охолонути. Білок з цукром розтерти в густу масу. Покласти на піднос
найбільшу зірку, зверху кружечок. Далі меншу зірку і так скласти, як
пірамідку, ялинку, чергуючи зірки та кружки, скріплюючи їх цукровою
помадкою. Найменшу з зірок прикріпити вертикально на верхівці ялинки.
Обсипати ялинку цукровою пудрою. Свічки прикріпити цукровою помадкою на
зовнішніх кінцях зірок.
|
Категорія: Десерти | Додав: bullterjer
|
Переглядів: 479 | Завантажень: 0
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
|