П`ятниця, 17.05.2024, 08:22
Вітаю Вас Гість

НАША КУХНЯ


Головна » Файли » Новий рік! » Десерти

Пряникова ялинка
27.12.2009, 11:35
Олія, мед, цукор, прянощі змішати і, безупинно помішуючи, підігрівати, поки не розчиниться цукор. Борошно в суміші з розпушувачем просіяти, додати какао та сіль, яйце та медяну масу і замісити тісто, залишити на ніч на кухні. Далі вирізати з картону шаблони 9-ти зірок розміром від 5 до 15 см і 7 кружків діаметром 3 см. Духовку розігріти до 200 градусів.
Розкачати тісто товщиною 0,5 см, вирізати зірки та кружечки. Пекти за середньої температури протягом 10 хвилин. Гарячими зняти з листа і дати охолонути. Білок з цукром розтерти в густу масу. Покласти на піднос найбільшу зірку, зверху кружечок. Далі меншу зірку і так скласти, як пірамідку, ялинку, чергуючи зірки та кружки, скріплюючи їх цукровою помадкою. Найменшу з зірок прикріпити вертикально на верхівці ялинки. Обсипати ялинку цукровою пудрою. Свічки прикріпити цукровою помадкою на зовнішніх кінцях зірок.
Категорія: Десерти | Додав: bullterjer
Переглядів: 479 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Зміст
Закуски [8]
Перші страви [7]
Другі страви [16]
Десерти [9]
Пошук
Наше опитування
Всього відповідей:
Друзі сайту
Рейтинг сайтів прикарпаття