|
П`ятниця, 17.05.2024, 07:09 Вітаю Вас Гість
НАША КУХНЯ
Старочеський короп по-чорному
| 27.12.2009, 11:39 |
У каструльку налити води з таким розрахунком, щоб порції риби були в неї занурені. Однак перш ніж покласти коропа в каструлю, необхідно додати у воду сіль, оцет, дві половинки цибулини, всі спеції і все поварити 10 хвилин. У гарячу воду опустити коропа, швидко довести до кипіння і варити на невеликому вогні 15 хвилин. Обережно вийняти. До цього моменту потрібно встигнути засмажити на олії дрібно нарізану моркву, селер і корінь петрушки, підлити туди проціджений риб'ячий бульйон, вмішати у суміш тертий хліб і пряник, до цього розмочений у воді, карамель, повидло і червоне вино, і злегка помішуючи, дочекатися до загущення підливи. Зварений соус процідити, додати подрібнений мигдаль, родзинки та намочений заздалегідь і нарізаний чорнослив без кісточок. Ще трохи поварити - тепер вже пора залити соусом різдвяного коропа і запросити до столу гостей. Смак у страви дивовижний і загадково-солодкуватий. Як гарнір чехи подають кнедлики, але цілком підійде і відварна картопля.
|
Категорія: Другі страви | Додав: bullterjer
|
Переглядів: 410 | Завантажень: 0
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
|