Четвер, 02.05.2024, 05:00
Вітаю Вас Гість

НАША КУХНЯ


Головна » Файли » Новий рік! » Десерти

Тірамісу
27.12.2009, 11:59
Жовтки збити з цукром до появи білої пінки. Далі додати маскарпоне і розтирати до густої консистенції.
В мисці з невеликою кількістю води розчинити каву, остудити і додати спочатку амаретто, а потім кип’ячену охолоджену воду. В приготованому пунші слід розм’якшити бісквіти і покласти їх на тарілці, перекладаючи шари бісквітів кремом із маскарпоне.
Поставити в холодильник і почекати, щоб шари десерту просяклися. Перед тим, як подавати його до столу, посипати десерт какао.
Категорія: Десерти | Додав: bullterjer
Переглядів: 525 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Зміст
Закуски [8]
Перші страви [7]
Другі страви [16]
Десерти [9]
Пошук
Наше опитування
Всього відповідей:
Друзі сайту
Рейтинг сайтів прикарпаття