|
Четвер, 02.05.2024, 05:00 Вітаю Вас Гість
НАША КУХНЯ
Тірамісу
| 27.12.2009, 11:59 |
Жовтки збити з цукром до появи білої пінки. Далі додати маскарпоне і розтирати до густої консистенції. В
мисці з невеликою кількістю води розчинити каву, остудити і додати
спочатку амаретто, а потім кип’ячену охолоджену воду. В приготованому
пунші слід розм’якшити бісквіти і покласти їх на тарілці, перекладаючи
шари бісквітів кремом із маскарпоне. Поставити в холодильник і почекати, щоб шари десерту просяклися. Перед тим, як подавати його до столу, посипати десерт какао.
|
Категорія: Десерти | Додав: bullterjer
|
Переглядів: 525 | Завантажень: 0
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
|