Четвер, 02.05.2024, 12:23
Вітаю Вас Гість

НАША КУХНЯ


Головна » Файли » Новий рік! » Другі страви

Рецепт приготування бігосу
27.12.2009, 12:03
Сушені гриби промити теплою водою, покласти в посуд, залити холодною водою і залишити на дві години для набухання. Потім зварити до готовності. Квашену капусту дрібно нарубати і припустити в невеликій кількості води до м'якості. Свіжу капусту порізати квадратиками, поставити в духовку і прогріти до м'якості, посолити, поперчити і змішати з квашеною капустою. Потім додати смаженого шпика і свинину, варену ковбасу, копчену грудинку, нарізані кубиками, пасерований томат-пюре, варені нарізані гриби, пасеровану цибулю, цукор, перець, сіль. Все перемішати і поставити тушкуватися на слабкому вогні до готовності. У бігос можна класти найрізноманітніші ковбасні, смажені м'ясні продукти (чим більше їх видів, тим бігос смачніший). Для поліпшення смаку також додають червоне сухе вино (50г на порцію), чорнослив, тмин, майоран. Бігос можна приготувати і з однієї квашеної капусти.
Категорія: Другі страви | Додав: bullterjer
Переглядів: 639 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Зміст
Закуски [8]
Перші страви [7]
Другі страви [16]
Десерти [9]
Пошук
Наше опитування
Всього відповідей:
Друзі сайту
Рейтинг сайтів прикарпаття