П`ятниця, 17.05.2024, 05:35
Вітаю Вас Гість

НАША КУХНЯ


Головна » Файли » Новий рік! » Другі страви

Рулет м'ясний з абрикосами
27.12.2009, 11:26
Яловичину помити, посушити, кілька разів надрізати вздовж, щоб м'ясо «відкривалося», як книжка-розкладанка (має вийти довга м'ясна стрічка). Відбити м'ясо. Так само підготувати свинину.

      Вершкове масло розтопити, покласти в нього порізану зелень, ретельно перемішати, щоб уся зелень просякла. Викласти половину зелені з маслом на яловичину, порівняти, посолити, поперчити за смаком. Накрити підготовленою свининою. Викласти решту зелені, знову посолити, поперчити. Обережно згорнути рулет.

      Курагу розмочити і дрібно порізати. Перемішати з товченими сухарями. Яйця збити, додати до суміші. Ретельно перемішати. Цією сумішшю змастити рулет, відтак загорнути у фольгу. Духовка вже має бути розігрітою до 220 градусів. Запікати 40 хвилин. Після цього зменшити температуру до 160о, вийняти рулет з духовки, зняти фольгу. І знову поставити у духовку — хвилин на 20.

      Готовий рулет нарізати шматочками товщиною 1,5—2 см.

Категорія: Другі страви | Додав: bullterjer
Переглядів: 545 | Завантажень: 0 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Зміст
Закуски [8]
Перші страви [7]
Другі страви [16]
Десерти [9]
Пошук
Наше опитування
Всього відповідей:
Друзі сайту
Рейтинг сайтів прикарпаття