Яловичину
помити, посушити, кілька разів надрізати вздовж, щоб м'ясо
«відкривалося», як книжка-розкладанка (має вийти довга м'ясна стрічка).
Відбити м'ясо. Так само підготувати свинину.
Вершкове
масло розтопити, покласти в нього порізану зелень, ретельно перемішати,
щоб уся зелень просякла. Викласти половину зелені з маслом на
яловичину, порівняти, посолити, поперчити за смаком. Накрити
підготовленою свининою. Викласти решту зелені, знову посолити,
поперчити. Обережно згорнути рулет.
Курагу
розмочити і дрібно порізати. Перемішати з товченими сухарями. Яйця
збити, додати до суміші. Ретельно перемішати. Цією сумішшю змастити
рулет, відтак загорнути у фольгу. Духовка вже має бути розігрітою до
220 градусів. Запікати 40 хвилин. Після цього зменшити температуру до
160о, вийняти рулет з духовки, зняти фольгу. І знову поставити у
духовку — хвилин на 20.
Готовий рулет нарізати шматочками товщиною 1,5—2 см.
|