|
П`ятниця, 17.05.2024, 08:22 Вітаю Вас Гість
НАША КУХНЯ
М'ясо «Торба з подарунками»
| 27.12.2009, 11:25 |
Готуємо фарш з яловичини та свинини, заправляємо
цибулею, спеціями. Робимо з нього кульки, а з них — «млинці». У
середину кожного кладемо смажені або тушковані з цибулею гриби та
шматочок вершкового масла. Згортаємо м'ясо знову в кульку і завертаємо
у фольгу, щоб виглядало як мішечок з новорічним подарунком. Деко з
«подарунками» ставимо в духовку на півгодини. За бажанням можна
використовувати інші начинки — смажену капусту, варені яйця тощо.
|
Категорія: Другі страви | Додав: bullterjer
|
Переглядів: 503 | Завантажень: 0
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
|