П`ятниця, 17.05.2024, 04:18
Вітаю Вас Гість

НАША КУХНЯ


Головна » Файли » Новий рік! » Другі страви

Курка з яблуками та медом
27.12.2009, 11:24
Змішати в посудині мед, гірчицю та перець. Курку трішки натерти сіллю, викласти на деко, змащене олією. Порізати яблука (найкраще підходять кислі чи кисло-солодкі) і напхати ними курку. (Можна курку порізати на порції, тоді яблука треба розкласти між шматочками м'яса). Полити курку соусом з меду та гірчиці. Запікати в духовці впродовж години при температурі 200о С. Періодично поливати курку соусом та розчином води з вином. Якщо курка сильно зарум'янилася, але ще не готова, треба накрити її фольгою, зменшити температуру та запікати далі.

 

Категорія: Другі страви | Додав: bullterjer
Переглядів: 965 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Зміст
Закуски [8]
Перші страви [7]
Другі страви [16]
Десерти [9]
Пошук
Наше опитування
Всього відповідей:
Друзі сайту
Рейтинг сайтів прикарпаття