|
П`ятниця, 17.05.2024, 04:18 Вітаю Вас Гість
НАША КУХНЯ
Курка з яблуками та медом
| 27.12.2009, 11:24 |
Змішати в посудині мед, гірчицю та перець. Курку
трішки натерти сіллю, викласти на деко, змащене олією. Порізати яблука
(найкраще підходять кислі чи кисло-солодкі) і напхати ними курку.
(Можна курку порізати на порції, тоді яблука треба розкласти між
шматочками м'яса). Полити курку соусом з меду та гірчиці. Запікати в
духовці впродовж години при температурі 200о С. Періодично поливати
курку соусом та розчином води з вином. Якщо курка сильно зарум'янилася,
але ще не готова, треба накрити її фольгою, зменшити температуру та
запікати далі.
|
Категорія: Другі страви | Додав: bullterjer
|
Переглядів: 965 | Завантажень: 0
| Рейтинг: 5.0/1 |
|
|
|