|
П`ятниця, 17.05.2024, 03:48 Вітаю Вас Гість
НАША КУХНЯ
У категорії матеріалів: 16 Показано матеріалів: 11-16 |
Сторінки: « 1 2 |
Сортувати по:
Даті ·
Назві ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Завантаженням ·
Переглядам
Для страви: свіжі гриби — 200 г, ріпчаста цибуля
— 50 г, морква — 100 г, капуста — 250 г, картопля — 150 г, горох — 100
г, боби — 100 г, корінь петрушки — 30 г, олія — 50 г, пюре — 20 г, кріп
— 20 г, зелень петрушки — 20 г, сіль, перець червоний мелений — за
смаком. |
Для страви: півкілограма картоплі, півкілограма свіжих грибів, 3 ложки олії, 1 зубчик часнику, зелень петрушки. |
яблучний соус: 500 г кісловатих яблук 75 г цукру 1 / 4 палички кориці 1 cт. л. лимонного соку корейка: 1,5 кг сирої корейкі 1 ч. л. солі двічі на кінчику ножа чорного перцю 10 шт. гвоздики
|
1 гуска близько З кг 2 вилка цвітної капусти 1 кг брокколі 1 кг дрібних червоних яблук 1 / 2 склянки бруснічного варення сіль, чорний мелений перець |
1 потрошений короп або щука (можемо замінити Судак) 300 г цибулі 500 г філе морського лосося 2 яйця круто 2 білка 2 великі моркви 10 ст. л. дрібно толченой маци 6 шт. очищеного гіркого мигдалю 5 ст. л. цукрової пудри 1 ч. л. солі 4 цибулини 20 шматочків цукру |
|
|
|