Понеділок, 28.07.2025, 02:31
Вітаю Вас Гість

НАША КУХНЯ


Головна » Файли » Новий рік! » Другі страви

Фарширована риба
27.12.2009, 11:08


Рибу разрежем на 8 товстих скибочок. Лук очистимо, бланшіруем і покрошім. Філе лосося і яйця порубати. Білки взобьем в тугую піну. Морква нарежем кружечками. Всі ці компоненти змішаємо з борошном з маци, цукрових пудру, сіллю і збитим білком і цією масою починаючи черевну порожнину кожного скибочки риби, які потім вклались у форму у вигляді цільної риби. До рибі додамо моркву і цибулю. Поділлям води і на повільному вогні поварім 60 хвилин. Через 45 хвилин додамо решти мигдаль і цукор кубиками. Рибу подаємо в холодному або гарячому вигляді разом з утворений при варінню соком і морквою.

Категорія: Другі страви | Додав: bullterjer
Переглядів: 497 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Зміст
Закуски [8]
Перші страви [7]
Другі страви [16]
Десерти [9]
Пошук
Наше опитування
Всього відповідей:
Друзі сайту
Рейтинг сайтів прикарпаття