|
П`ятниця, 17.05.2024, 09:08 Вітаю Вас Гість
НАША КУХНЯ
У розділі матеріалів: 40 Показано матеріалів: 21-30 |
Сторінки: « 1 2 3 4 » |
Для страви: 2-3 дрібно порізаних солоних огірки,
4-5 потертих на великій тертушці варених картоплин, 2 дрібно порізаних
цибулини, півкілограма дрібно порізаної вареної ковбаси без сала,
півкілограма потертого на такій же тертушці сиру (краще ковбасного),
1-2 сирих потертих на великій тертушці морквини, 2 дрібно порізаних
яйця, баночка майонезу, 4-5 зубчики часнику, 3-4 волоських горіхи. |
Для страви: 3 варених картоплини, 150 г копченої ковбаси, 150 г
копченого ковбасного сиру, 4 варених яйця, 200 г свіжої капусти, 2
зубчики часнику, баночка зеленого горошку (400 г), пачка майонезу. |
Для страви: 800 г м'яса (найкраще яловичина), 4
столових ложки смальцю, 4 столових ложки томатного соусу, 3-4 зубчики
часнику, 20-25 шт. чорносливу, сіль, перець за смаком. |
Для страви: півкілограма свинини (одним шматком),
півкілограма яловичини (одним шматком), півсклянки зелені кропу,
півсклянки кінзи (вона ж тархун), 70 г вершкового масла, 200 г кураги,
1 склянка мелених сухарів із білого хліба, 3 яйця, сіль, перець..
|
Для страви:
Курка,
2 столових ложки готової гірчиці, 2 повних столових ложки меду,
четвертину чайної ложки чорного молотого перцю, 4 яблука, півсклянки
води, четвертина склянки сухого червоного вина. |
1 склянка гарячого молока
4 чайних ложки какао
1 склянка цукру
300 г ванільних сухарів
200 г масла |
Для страви:
200 г знежиреного сиру
200 г кокосової стружки
150 г цукру
мигдаль |
Для
тіста: 1 склянка сильно завареного чаю, 1 склянка меду, 1 склянка
цукру, півсклянки олії, 1 чайна ложка соди, 1 столова ложка оцту,
півсклянки родзинок, борошно.
Полива:
1 склянка звареного какао без молока, 1 столова ложка меду, 1 столова
ложка цукру, 1 столова ложка води ( перемішати, довести до кипіння,
відтак дати трохи охолонути). |
Для страви: свіжі гриби — 200 г, ріпчаста цибуля
— 50 г, морква — 100 г, капуста — 250 г, картопля — 150 г, горох — 100
г, боби — 100 г, корінь петрушки — 30 г, олія — 50 г, пюре — 20 г, кріп
— 20 г, зелень петрушки — 20 г, сіль, перець червоний мелений — за
смаком. |
|
|