П`ятниця, 17.05.2024, 05:25
Вітаю Вас Гість

НАША КУХНЯ


Головна » Файли » Новий рік! » Десерти

Торт пісний
27.12.2009, 11:20
Змішати круто заварений чай, мед, цукор, олію, погашену оцтом соду, родзинки, додати борошно і замісити тісто до густоти сметани. Розділити на 2-3 частини, розкачати коржі. Випікати при температурі 150о С. В один із коржів можна додати какао без молока. Готові коржі намастити варенням, з'єднати так, щоб посередині був корж із какао. Верх намастити поливою. Прикрасити горіхами.       Сироп для просякання коржів: в окріп кладуть цукор, розмішують, поки він не розчиниться. З киплячого сиропу знімають піну. До охолодженого сиропу додають ароматизатори. Якщо ж коржі перекладатимуть фруктовою начинкою, до сиропу варто додати лимонної кислоти. Для просякання використовують тільки охолоджений сироп.
Категорія: Десерти | Додав: bullterjer
Переглядів: 1258 | Завантажень: 0 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Зміст
Закуски [8]
Перші страви [7]
Другі страви [16]
Десерти [9]
Пошук
Наше опитування
Всього відповідей:
Друзі сайту
Рейтинг сайтів прикарпаття