|
П`ятниця, 17.05.2024, 05:25 Вітаю Вас Гість
НАША КУХНЯ
Торт пісний
| 27.12.2009, 11:20 |
Змішати круто
заварений чай, мед, цукор, олію, погашену оцтом соду, родзинки, додати
борошно і замісити тісто до густоти сметани. Розділити на 2-3 частини,
розкачати коржі. Випікати при температурі 150о С. В один із коржів
можна додати какао без молока. Готові коржі намастити варенням,
з'єднати так, щоб посередині був корж із какао. Верх намастити поливою.
Прикрасити горіхами.
Сироп
для просякання коржів: в окріп кладуть цукор, розмішують, поки він не
розчиниться. З киплячого сиропу знімають піну. До охолодженого сиропу
додають ароматизатори. Якщо ж коржі перекладатимуть фруктовою начинкою,
до сиропу варто додати лимонної кислоти. Для просякання використовують
тільки охолоджений сироп.
|
Категорія: Десерти | Додав: bullterjer
|
Переглядів: 1258 | Завантажень: 0
| Коментарі: 1
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
|