Сир
перемішати з цукром, додати кокосову стружку. З добре перемішаної маси
маленькою ложечкою робимо кульки — розміром із волоський горіх. У
середину кожної кульки закладаємо почищений мигдаль, обвалюємо кульки в
кокосовій стружці. Ставимо в холодильник не менше ніж на годину.
Інший варіант
Для
страви: 1 банка вареної згущенки, 6 пачок кокосової стружки, четвертина
склянки горіхів (лісові або мигдаль, тільки не арахіс), 100 г
вершкового масла.
Банку
вареної згущенки викласти в посудину, всипати туди 5 пачок кокосової
стружки, горіхи, масло. Добре перемішати. Мокрими руками скачати кульки
з маси, виваляти їх у кокосовій стружці, яка лишилася. Поставити в
холодильник на годину-дві.
|