|
П`ятниця, 17.05.2024, 12:41 Вітаю Вас Гість
НАША КУХНЯ
У розділі матеріалів: 40 Показано матеріалів: 31-40 |
Сторінки: « 1 2 3 4 |
Для страви: кілограм риби (тріска, окунь), 2
шматочки білого хлібу, 1 яйце, молоко для розмочування хліба, 1 столова
ложка вершкового масла, 2 цибулини, молотий перець, сіль, 1-2 чайні
ложки желатину, зелень петрушки, 3 склянки рибного бульйону. |
Для страви: банка кукурудзи, півкілограма чищених креветок (можна
замінити іншими морепродуктами чи крабовими паличками), 2 солодких
перці різних кольорів, лимон, петрушка, сіль, чорний мелений перець,
олія. |
Для страви: червонокачанна капуста — 250 г, яблука — 1 шт., рослинна олія — 30 г, сіль, цукор, оцет — за смаком. |
Для страви: півкілограма картоплі, півкілограма свіжих грибів, 3 ложки олії, 1 зубчик часнику, зелень петрушки. |
6 яєць 120 г цукрового піску 1 пакетик ванільного цукру 2 ч. л. розпушувача 100 г борошна 50 г крохмалю для вершкового крему: 4 г желатина 2 ст. л. цукрового піску 1 пакетик ванільного запіканка 375 мл молока 150 мл вершків для клубнічного крему: 12 г желатина 150 мл вершків 2 ст. л. цукрового піску 250 г полуниці для прикраси: 300 г полуниці 2 пакетика закрепітеля вершків меліса 200 мл вершків 30 г фісташок |
для бісквітного тіста: 6 яєць 4 ст. л. гарячої води 180 г цукру сіль 150 г борошна 50 г крохмалю 1 ч. л. розпушувача для начинки: 750 г ягідної асорті 1 пакетик ванільного цукру 1 ст. л. цукрової пудри 1 ст. л. муки 750 г вершків |
яблучний соус: 500 г кісловатих яблук 75 г цукру 1 / 4 палички кориці 1 cт. л. лимонного соку корейка: 1,5 кг сирої корейкі 1 ч. л. солі двічі на кінчику ножа чорного перцю 10 шт. гвоздики
|
1 гуска близько З кг 2 вилка цвітної капусти 1 кг брокколі 1 кг дрібних червоних яблук 1 / 2 склянки бруснічного варення сіль, чорний мелений перець |
1 потрошений короп або щука (можемо замінити Судак) 300 г цибулі 500 г філе морського лосося 2 яйця круто 2 білка 2 великі моркви 10 ст. л. дрібно толченой маци 6 шт. очищеного гіркого мигдалю 5 ст. л. цукрової пудри 1 ч. л. солі 4 цибулини 20 шматочків цукру |
|
|
|