П`ятниця, 17.05.2024, 08:49
Вітаю Вас Гість

НАША КУХНЯ


Головна » Файли » Закуски

Закуска з оселедця з яблуками
01.10.2009, 12:47
4 філе оселедця, 2 цибулини, 2-3 ложки французької гірчиці, трохи винного оцту і рослинної олії, 1 яблуко, 1 ст. ложка вершкового масла, декілька ст. ложок коньяку, невеликий пучок петрушки.

Крупно нарізати одну цибулину і рівномірно викласти половину на тарілку, зверху на це «ліжечко» покласти 4 філе оселедця, намазати їх французькою гірчицею, полити оцтом і
олією і «накрити» цибулею, що залишилася.
Нарізати круглими кусочками яблуко і половину цибулі, обсмажити на вершковому маслі цибулю, потім додати яблука. Коли яблука з цибулею прожаряться, влити коньяк і підпалити.
Викласти яблука на тарілку, додати дрібно нарізану петрушку. На філе оселедця викладати начинку з яблук, скрутити рулетики і скріпляти їх зубочистками.

Категорія: Закуски | Додав: bullterjer
Переглядів: 418 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Зміст
Салати [13]
Новий рік! [40]
Пасха [1]
Закуски [10]
Перші страви [9]
Другі страви з м'яса [2]
Другі страви з риби [2]
Другі страви з птиці [3]
Страви з яєць [2]
Каші, Гарніри [0]
Випічка [5]
Торти,печиво [10]
Десерти [9]
Напої [6]
Коктейлі [7]
Соуси [4]
Пошук
Наше опитування
Всього відповідей:
Друзі сайту
Рейтинг сайтів прикарпаття