П`ятниця, 17.05.2024, 07:20
Вітаю Вас Гість

НАША КУХНЯ


Головна » Файли » Закуски

Паштет із печинкі
[ · Викачати видалено () ] 01.10.2009, 11:48
печінки теляча - 500г.
сало - 100г.
масло вершкове - 100г.
морква-1шт.
корінь петрушки-1шт.
цибулина-1шт.


Печінку обмити, почистити від плівок і жовчних протоків, нарізати невеликими шматками,овочи - тонкими скибочками.
Підсмажити до повної готовності з салом, додавши 1лавровий лист,і декілька горошин перцю, пропустити через м'ясорубку,декілька разів.
Дуже важливо правильно підсмажити печінку, не пересмажити її, інакше паштет получиться сухим.

Печинку покласти у каструлю, додати сіль,перець, мускатний горіх,добревимішати, додаючи поступово вершкове масло.

Готовий паштет охолодити.
Категорія: Закуски | Додав: bullterjer
Переглядів: 395 | Завантажень: 418 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Зміст
Салати [13]
Новий рік! [40]
Пасха [1]
Закуски [10]
Перші страви [9]
Другі страви з м'яса [2]
Другі страви з риби [2]
Другі страви з птиці [3]
Страви з яєць [2]
Каші, Гарніри [0]
Випічка [5]
Торти,печиво [10]
Десерти [9]
Напої [6]
Коктейлі [7]
Соуси [4]
Пошук
Наше опитування
Всього відповідей:
Друзі сайту
Рейтинг сайтів прикарпаття