|
П`ятниця, 17.05.2024, 07:20 Вітаю Вас Гість
НАША КУХНЯ
Паштет із печинкі
[
· Викачати видалено ()
]
| 01.10.2009, 11:48 |
печінки теляча - 500г. сало - 100г. масло вершкове - 100г. морква-1шт. корінь петрушки-1шт. цибулина-1шт.
Печінку обмити, почистити від плівок і жовчних протоків, нарізати невеликими шматками,овочи - тонкими скибочками. Підсмажити до повної готовності з салом, додавши 1лавровий лист,і декілька горошин перцю, пропустити через м'ясорубку,декілька разів. Дуже важливо правильно підсмажити печінку, не пересмажити її, інакше паштет получиться сухим.
Печинку покласти у каструлю, додати сіль,перець, мускатний горіх,добревимішати, додаючи поступово вершкове масло.
Готовий паштет охолодити.
|
Категорія: Закуски | Додав: bullterjer
|
Переглядів: 395 | Завантажень: 418
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
|