|
П`ятниця, 17.05.2024, 06:32 Вітаю Вас Гість
НАША КУХНЯ
Гірчичний сендвіч
| 01.10.2009, 12:39 |
хліб, 2 яловичих стейки завтовшки 2 см (приблизно 350 г), 1 пучок
листового салату, сир Пармезан (нарізати тонкими скибочками), 2 ст.
ложки гірчиці Діжонської, оливкова олія, сіль, перець горошком,
декілька листків розмарину, 2 ст. ложки лимонного соку.
Натерти м'ясо сіллю і покласти його в прозорий поліетиленовий пакет разом з перцем і розмарином.
Відбити м'ясо. Смажити м'ясо на сковороді-гріль 5-6 хвилин, перевернувши один раз. Полити стейк декількома краплями
оливкової олії і лимонного соку.
Розрізати хліб горизонтально навпіл. Змастити гірчицею. Покласти на хліб шарами листя салату, м'ясо, сир.
|
Категорія: Закуски | Додав: bullterjer
|
Переглядів: 381 | Завантажень: 0
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
|