П`ятниця, 17.05.2024, 06:32
Вітаю Вас Гість

НАША КУХНЯ


Головна » Файли » Закуски

Гірчичний сендвіч
01.10.2009, 12:39
хліб, 2 яловичих стейки завтовшки 2 см (приблизно 350 г), 1 пучок листового салату, сир Пармезан (нарізати тонкими скибочками), 2 ст. ложки гірчиці Діжонської, оливкова олія, сіль, перець горошком, декілька листків розмарину, 2 ст. ложки лимонного соку.
Натерти м'ясо сіллю і покласти його в прозорий поліетиленовий пакет разом з перцем і розмарином.
Відбити м'ясо. Смажити м'ясо на сковороді-гріль 5-6 хвилин, перевернувши один раз. Полити стейк декількома краплями
оливкової олії і лимонного соку.
Розрізати хліб горизонтально навпіл. Змастити гірчицею. Покласти на хліб шарами листя салату, м'ясо, сир.
Категорія: Закуски | Додав: bullterjer
Переглядів: 381 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Зміст
Салати [13]
Новий рік! [40]
Пасха [1]
Закуски [10]
Перші страви [9]
Другі страви з м'яса [2]
Другі страви з риби [2]
Другі страви з птиці [3]
Страви з яєць [2]
Каші, Гарніри [0]
Випічка [5]
Торти,печиво [10]
Десерти [9]
Напої [6]
Коктейлі [7]
Соуси [4]
Пошук
Наше опитування
Всього відповідей:
Друзі сайту
Рейтинг сайтів прикарпаття