П`ятниця, 17.05.2024, 06:32
Вітаю Вас Гість

НАША КУХНЯ


Головна » Файли » Закуски

Бутерброд-рулет,з м'ясом.
01.10.2009, 12:22
1 батон
150г. вершкового масла
1ст.л. рубленої цибулі
10г.шинки
1солений огірок
40г. аргуса
перець,сіль.

Батон розріжте вздовж, видаліть м'якуш.
Вершкове масло взбийте, додайте порізані на кубики м'якуш, шинку, огірок,цибулю, аргус, сіль перець.
Нафаршируйте батон, складіть половинки разом, щільно загорніть у харчову плівку і поставте у холодильник на 12 годин.
Перед подачею наріжте батон на шматки 1 см. завтовшки.


Категорія: Закуски | Додав: bullterjer
Переглядів: 411 | Завантажень: 0 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Зміст
Салати [13]
Новий рік! [40]
Пасха [1]
Закуски [10]
Перші страви [9]
Другі страви з м'яса [2]
Другі страви з риби [2]
Другі страви з птиці [3]
Страви з яєць [2]
Каші, Гарніри [0]
Випічка [5]
Торти,печиво [10]
Десерти [9]
Напої [6]
Коктейлі [7]
Соуси [4]
Пошук
Наше опитування
Всього відповідей:
Друзі сайту
Рейтинг сайтів прикарпаття