|
П`ятниця, 17.05.2024, 06:32 Вітаю Вас Гість
НАША КУХНЯ
Бутерброд-рулет,з м'ясом.
| 01.10.2009, 12:22 |
1 батон 150г. вершкового масла 1ст.л. рубленої цибулі 10г.шинки 1солений огірок 40г. аргуса перець,сіль.
Батон розріжте вздовж, видаліть м'якуш. Вершкове масло взбийте, додайте порізані на кубики м'якуш, шинку, огірок,цибулю, аргус, сіль перець. Нафаршируйте батон, складіть половинки разом, щільно загорніть у харчову плівку і поставте у холодильник на 12 годин. Перед подачею наріжте батон на шматки 1 см. завтовшки.
|
Категорія: Закуски | Додав: bullterjer
|
Переглядів: 411 | Завантажень: 0
| Коментарі: 1
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
|