П`ятниця, 17.05.2024, 07:20
Вітаю Вас Гість

НАША КУХНЯ


Головна » Файли » Випічка

Пиріг з маком, бізе і грушами
01.10.2009, 12:54
100 г вершкового масла
1 стакан муки
1 пачка (100 г) солодкого дитячого сирка з ваніллю
2 жовтки
1 чайна ложка цукру
1/2 чайної ложки соди
1 чайна ложка оцту

3 середніх груші
200 г маку

для безе:
2 білки
3/4 стакана цукру

Мак зварити, ретельно відцідити з нього воду, додати 2 чайних ложки цукру.
Розм'якшене вершкове масло розтерти з мукою в масляну крихту.
Додати дитячий сирок, розтерті з цукром жовтки і соду, погашену оцтом.
Замісити тісто і розкатати його на застеленому промасленим пергаментом деку.
Білки збити з цукром в круту піну.
Груші почистити від шкірки і тонко нашаткувати на терці для шинкування капусти.
Підготовлений для випікання корж змастити 1-2 ложками збитих з цукром білків, зверху викласти шар груш, на груші - шар маку.
Зверху пиріг покрити збитими білками, що залишилися.
Пекти маковий пиріг в гарячій духовці при температурі 180°c до золотистого кольору бізе і готовності тіста.
Категорія: Випічка | Додав: bullterjer
Переглядів: 752 | Завантажень: 0 | Коментарі: 3 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Инка0987679586)))  
0
АГА!!!СОГЛАСНА!!!*ПРОСТО СУПЕР*)))))

1 Вика)))  
0
Пирог просто супер)))Быстренько,вкусненько и простенько))))

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Зміст
Салати [13]
Новий рік! [40]
Пасха [1]
Закуски [10]
Перші страви [9]
Другі страви з м'яса [2]
Другі страви з риби [2]
Другі страви з птиці [3]
Страви з яєць [2]
Каші, Гарніри [0]
Випічка [5]
Торти,печиво [10]
Десерти [9]
Напої [6]
Коктейлі [7]
Соуси [4]
Пошук
Наше опитування
Всього відповідей:
Друзі сайту
Рейтинг сайтів прикарпаття