П`ятниця, 17.05.2024, 07:21
Вітаю Вас Гість

НАША КУХНЯ


Головна » Файли » Випічка

Медові булочки з маком
01.10.2009, 12:49
100 г маку (заздалегідь замоченого і збитого в блендері), 300 г муки, 80 г дрібного цукру, 100 г кураги, 1 ст. ложка розм'якшеного вершкового масла, 3 ст. ложки меду, 4шт. кардамона, 2 яйця, 1 ч. ложка розпушувача, 1 ч. ложка кориці, цукрова пудра.

Духовку розігріти до 180 градусів.
Збити масло з цукром, ввести яйця, додати 2 ст. ложки муки і розпушувач. Потім додати мед, зернятка кардамона, ввести муку, що залишилася, додати мак і нарізану шматочками курагу. Вимісити тісто до однорідного стану. Змастити невеликі форми для кексів вершковим маслом, викласти тісто у форми і залишити на 1 годину в теплому місці. Випікати 30-40 хвилин, потім присипати цукровою пудрою.

Категорія: Випічка | Додав: bullterjer
Переглядів: 510 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Зміст
Салати [13]
Новий рік! [40]
Пасха [1]
Закуски [10]
Перші страви [9]
Другі страви з м'яса [2]
Другі страви з риби [2]
Другі страви з птиці [3]
Страви з яєць [2]
Каші, Гарніри [0]
Випічка [5]
Торти,печиво [10]
Десерти [9]
Напої [6]
Коктейлі [7]
Соуси [4]
Пошук
Наше опитування
Всього відповідей:
Друзі сайту
Рейтинг сайтів прикарпаття