Продукти:300г замороженої вишні, 300 мл молока, 300г муки, 3 яйця, 100г пшеничних висівок, 100г цукрової пудри, 300мл олії, 3 ст. ложки коричневого цукру, 1 чайна ложка розпушувача, 1 чайна ложка соди, сік одного лимона, дрібка солі.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Розморозьте вишні. Висипте висівки в молоко, перемішайте і залиште на декілька хвилин набухати. Збийте яйця з цукровою пудрою і цукром. По черзі додайте: просіяну муку з розпушувачем, олію, пшеничні висівки, соду, погашену лимонним соком, вишні. Всі інгредієнти ретельно перемішуйте. Змастіть форми для кексів олією і викладіть в них тісто. Випікайте 20-25 хвилин.