450 г муки, 1 пакетик розпушувача, 1 стакан холодного молока, 2
яйця, 85 г вершкового масла, 40 г цукрової пудри, 100 г родзинок.
Просіяти муку через сито, додати розпушувач, дрібку солі і
розм'якшене вершкове масло. Перемішати. Збити віночком 2 яйця,
продовжуючи збивати, влити стакан молока, масу, що вийшла, додати в
тісто, останнім додати родзинки, все гарненько перемішати.
Рихле тісто, що вийшло, присипати мукою з обох боків, притиснути злегка
долонею, щоб сформувався пласт заввишки 2-3см. За допомогою невеликої
круглої чашки, вирізувати з тіста булочки.
Змастити їх поверхню яєчним жовтком з молоком. Посипати деко мукою,
викласти на нього булочки і випікати в розігрітій до 150 З духовці
25-30 хвилин.
|