П`ятниця, 17.05.2024, 03:48
Вітаю Вас Гість

НАША КУХНЯ


Головна » Файли » Торти,печиво

Заморожений шоколадний торт-мус
01.10.2009, 13:28
400 шоколаду, 500мл жирних вершків 33%-35%,150г цукрової пудри, 60мл темного рому,1 охолоджений білок, 2ст. ложки какао, чверть ч ложки винного оцту, дрібка солі, 1ч. ложка вершкового масла.

Духовку розігріти до 180 градусів.
Збити білок з дрібкою солі, не зупиняючись збивати ввести поступово 50г цукрової пудри, додати оцет і просіяне какао. Роз'ємну форму для випічки, змастити вершковим маслом і викласти масу у форму, рівномірно розподіляючи по всій поверхні. Випікати меренгу 5 хвилин, вийняти і остудити, не виймаючи з форми. Розтопити в каструльці шоколад, додавши ром і цукрову пудру. Вінчиком збити вершки до стану рідкої сметани. З'єднати збиті вершки з шоколадом, що злегка остиг, обережно перемішати. Викласти шоколадно – вершковий крем на меренгу, рівномірно розподілити і поставити в холодильник на 3 години. Готовий торт можна присипати цукровою пудрою або какао.

Категорія: Торти,печиво | Додав: bullterjer
Переглядів: 528 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Зміст
Салати [13]
Новий рік! [40]
Пасха [1]
Закуски [10]
Перші страви [9]
Другі страви з м'яса [2]
Другі страви з риби [2]
Другі страви з птиці [3]
Страви з яєць [2]
Каші, Гарніри [0]
Випічка [5]
Торти,печиво [10]
Десерти [9]
Напої [6]
Коктейлі [7]
Соуси [4]
Пошук
Наше опитування
Всього відповідей:
Друзі сайту
Рейтинг сайтів прикарпаття