П`ятниця, 17.05.2024, 07:21
Вітаю Вас Гість

НАША КУХНЯ


Головна » Файли » Торти,печиво

Торт кавовий з горіхами
01.10.2009, 13:04
- яєчні білки - 6 шт.
- цукрова пудра - 250г
- лісові горіхи (смажені мелені ядра) - 150г
- мелений мигдаль - 100г

для крему:

- яєчні жовтки - 6 шт.
- цукор - 3 ст. л.
- вершкове масло - 150г
- концентрована чорна кава - 1/3 стакана.

Збити в піну яєчні білки, змішані з цукровою пудрою, обережно додати мелені горіхи і мигдаль. З маси, що вийшла, викладеної у форму або на лист, випекти 2 нетовстих коржа і дати їм добре остигнути. Перекласти коржі кремом і ущільнити руками.

Робимо крем. Яєчні жовтки разом з цукром і чорною кавою збити в густу пишну масу на паровій або водяній бані. Вершкове масло добре розтерти, змішати з яєчною масою, що остигнула, і збити.

Категорія: Торти,печиво | Додав: bullterjer
Переглядів: 487 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Зміст
Салати [13]
Новий рік! [40]
Пасха [1]
Закуски [10]
Перші страви [9]
Другі страви з м'яса [2]
Другі страви з риби [2]
Другі страви з птиці [3]
Страви з яєць [2]
Каші, Гарніри [0]
Випічка [5]
Торти,печиво [10]
Десерти [9]
Напої [6]
Коктейлі [7]
Соуси [4]
Пошук
Наше опитування
Всього відповідей:
Друзі сайту
Рейтинг сайтів прикарпаття