- яєчні білки - 6 шт.
- цукрова пудра - 250г
- лісові горіхи (смажені мелені ядра) - 150г
- мелений мигдаль - 100г
для крему:
- яєчні жовтки - 6 шт.
- цукор - 3 ст. л.
- вершкове масло - 150г
- концентрована чорна кава - 1/3 стакана.
Збити в піну яєчні білки, змішані з цукровою пудрою, обережно додати
мелені горіхи і мигдаль. З маси, що вийшла, викладеної у форму або на
лист, випекти 2 нетовстих коржа і дати їм добре остигнути. Перекласти
коржі кремом і ущільнити руками.
Робимо крем. Яєчні жовтки разом з цукром і чорною кавою
збити в густу пишну масу на паровій або водяній бані. Вершкове масло
добре розтерти, змішати з яєчною масою, що остигнула, і збити.
|