П`ятниця, 17.05.2024, 04:18
Вітаю Вас Гість

НАША КУХНЯ


Головна » Файли » Торти,печиво

Тістечка “Трояндочки” з яблуками
01.10.2009, 12:55
200 г вершкового масла
8 столових ложок муки (з горою)
250 г (1 пачка) солодкої сирної маси (наприклад, з курагою)
2 жовтки
2 столових ложки цукру
1/2 чайної ложки соди
1 чайна ложка оцту

Крем:
2 білки
1 стакан цукру
5 середніх яблук
кориця на смак

Яблука натерти на крупній терці.
Розм'якшене вершкове масло розтерти з мукою в масляну крихту.
Додати сирну масу, розтерті з цукром жовтки і соду, погашену оцтом.
Замісити м'яке тісто і розділити його на 3 частини.
Кожну частину тіста розкатати на рясно посипаному мукою столі якомога тонше.

Крем:
Білки збити з 1 стаканом цукру в круту піну.
Кожен пласт тіста змастити збитими білками і посипати тертими яблуками (заздалегідь зливши з них сік, що виділився), на смак посипати корицею, скрутити рулет і нарізати його часточками завтовшки по 3см.
Кожну "трояндочку" укласти на застелений промасленим пергаментом деко на дно (як пеньок), надавши руками необхідну форму. Тістечка викладати на відстані один від одного.
ВАЖЛИВО: не скручувати рулети заздалегідь, інакше тісто може розкиснути від сок яблук, що пустили. Лише коли випечеться попередня партія тістечок, можна змащувати кремом і начинкою наступний пласт тіста.
Деко з тістечками поставити в гарячу духовку, пекти при температурі 180°c до золотистого кольору.
Готові "трояндочки" ще гарячими зняти з дека і дати остигнути.

Категорія: Торти,печиво | Додав: bullterjer
Переглядів: 874 | Завантажень: 0 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Зміст
Салати [13]
Новий рік! [40]
Пасха [1]
Закуски [10]
Перші страви [9]
Другі страви з м'яса [2]
Другі страви з риби [2]
Другі страви з птиці [3]
Страви з яєць [2]
Каші, Гарніри [0]
Випічка [5]
Торти,печиво [10]
Десерти [9]
Напої [6]
Коктейлі [7]
Соуси [4]
Пошук
Наше опитування
Всього відповідей:
Друзі сайту
Рейтинг сайтів прикарпаття