|
П`ятниця, 17.05.2024, 08:24 Вітаю Вас Гість
НАША КУХНЯ
Шоколадне серце з малиною
| 01.10.2009, 13:03 |
175 г муки, 3 яйця, 180 г цукру, 50 г ложки вершкового масла, 2 ст.
ложки какао, 200 мл молока, 1 ч. ложка розпушувача, 350 мл вершків, 250
г малини, 150 г чорного шоколаду, 1 ст. ложка меду.
Духовку розігріти до 170 градусів.
Збити в кухонному комбайні яйця з цукром. Підігріти молоко, додати
вершкове масло, дочекатися поки масло розтопиться. Перемішати муку з
какао і розпушувачем. Додати до яєць половину муки з какао, влити
молоко з маслом, потім ввести муку, що залишилася. Змастити форму для
випічки у вигляді серця вершковим маслом, викласти половину тіста і
випікати корж 20 хвилин. З другої половини тіста випекти другий корж.
Збити 200 мл вершків, додати половину малини і збивати ще декілька
хвилин, щоб маса стала однорідною, вершково-малиновою. Поставити крем
на декілька хвилин в холодильник.
Влити в каструльку 150 мл вершків, додати шоколад і мед і розтопити все разом. Злегка збити маленьким вінчиком.
Щедро змастити один корж малиновим кремом, накрити другим коржем.
Верхній корж змастити шоколадною глазур'ю і прикрасити краї серця
малиною, що залишилася.
|
Категорія: Торти,печиво | Додав: bullterjer
|
Переглядів: 506 | Завантажень: 0
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
|