П`ятниця, 17.05.2024, 08:24
Вітаю Вас Гість

НАША КУХНЯ


Головна » Файли » Торти,печиво

Шоколадне серце з малиною
01.10.2009, 13:03
175 г муки, 3 яйця, 180 г цукру, 50 г ложки вершкового масла, 2 ст. ложки какао, 200 мл молока, 1 ч. ложка розпушувача, 350 мл вершків, 250 г малини, 150 г чорного шоколаду, 1 ст. ложка меду.
 
Духовку розігріти до 170 градусів.
Збити в кухонному комбайні яйця з цукром. Підігріти молоко, додати вершкове масло, дочекатися поки масло розтопиться. Перемішати муку з какао і розпушувачем. Додати до яєць половину муки з какао, влити молоко з маслом, потім ввести муку, що залишилася. Змастити форму для випічки у вигляді серця вершковим маслом, викласти половину тіста і випікати корж 20 хвилин. З другої половини тіста випекти другий корж.
Збити 200 мл вершків, додати половину малини і збивати ще декілька хвилин, щоб маса стала однорідною, вершково-малиновою. Поставити крем на декілька хвилин в холодильник.
Влити в каструльку 150 мл вершків, додати шоколад і мед і розтопити все разом. Злегка збити маленьким вінчиком.
Щедро змастити один корж малиновим кремом, накрити другим коржем. Верхній корж змастити шоколадною глазур'ю і прикрасити краї серця малиною, що залишилася.

Категорія: Торти,печиво | Додав: bullterjer
Переглядів: 506 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Зміст
Салати [13]
Новий рік! [40]
Пасха [1]
Закуски [10]
Перші страви [9]
Другі страви з м'яса [2]
Другі страви з риби [2]
Другі страви з птиці [3]
Страви з яєць [2]
Каші, Гарніри [0]
Випічка [5]
Торти,печиво [10]
Десерти [9]
Напої [6]
Коктейлі [7]
Соуси [4]
Пошук
Наше опитування
Всього відповідей:
Друзі сайту
Рейтинг сайтів прикарпаття