П`ятниця, 17.05.2024, 05:35
Вітаю Вас Гість

НАША КУХНЯ


Головна » Файли » Торти,печиво

Горіховий торт зі сливами
01.10.2009, 13:01
125 г фундука, 125 г мигдалю, 200 г вершкового масла, 150 г цукрової пудри, 3 яйця, 100 г муки, 1 кг слив, 4 ст. ложки абрикосового варення (варення можна інше).  

Подрібнити в блендері мигдаль і фундук. Збийте 200 г розм'якшеного вершкового масла з цукровою пудрою, продовжуючи збивати, введіть подрібнені горіхи, потім поодинці 3 яйця і наприкінці додайте 100 г муки. Всі сливи розрізайте уподовж на чотири частини. Змастіть круглу, роз'ємну форму для випікання вершковим маслом і викладіть в неї горіхове тісто. Починаючи від центру, увіткніть в тісто часточки слив, наполовину занурюючи їх в тісто. Постарайтеся розмістити якомога більше слив. Випікайте торт в розігрітій до 190 З духовці спочатку 15 хвилин, потім збавте температуру до 150градусів і випікайте ще хвилин 30-40. Розігрійте варення в каструльці, щоб воно стало рідшим. Викладіть варення в сито і протріть. Желеподібною масою, що вийшла, щедро змастіть готовий пиріг зверху, щоб вийшла блискуча глазур.

Категорія: Торти,печиво | Додав: bullterjer
Переглядів: 549 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Зміст
Салати [13]
Новий рік! [40]
Пасха [1]
Закуски [10]
Перші страви [9]
Другі страви з м'яса [2]
Другі страви з риби [2]
Другі страви з птиці [3]
Страви з яєць [2]
Каші, Гарніри [0]
Випічка [5]
Торти,печиво [10]
Десерти [9]
Напої [6]
Коктейлі [7]
Соуси [4]
Пошук
Наше опитування
Всього відповідей:
Друзі сайту
Рейтинг сайтів прикарпаття