П`ятниця, 17.05.2024, 07:54
Вітаю Вас Гість

НАША КУХНЯ


Головна » Файли » Торти,печиво

Апельсиновий торт
01.10.2009, 12:51
7 яєць, 200 гр. цукру, 10 штук «дамських пальчиків» (або іншого бісквітного печива), 1 стакан волоських горіхів, 200 гр. масла, 2 апельсини.

Розігрійте духовку до 180с. Відварити один апельсин (варити приблизно 30 хвилин). По черзі подрібнити в блендері горіхи, печиво, апельсин. Відокремити жовтки від білків. Збийте жовтки і 150 гр. цукру, додайте масло. Не припиняючи збивати, додайте горіхи, печиво, апельсин. Збийте білки в міцну піну, додайте 50 гр. цукру і перемішайте. Потім введіть білки в апельсиново-горіхове тісто. Розділити тісто на 2 частини, щоб випекти два коржі. Застелити кругле деко папером для випічки, змастити його маслом. Випікати коржі 25-30 хвилин. Крем: 0,5 стакана цукру, 0,5 кг сметани, дрібно натерта цедра одного лимона, сік половини лимона.
Збийте вінчиком сметану з цукром, додайте цедру і сік лимона. Поставте крем на одну годину в холодильник.
Змастіть коржі кремом і прикрасьте часточками апельсина.

Категорія: Торти,печиво | Додав: bullterjer
Переглядів: 433 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Зміст
Салати [13]
Новий рік! [40]
Пасха [1]
Закуски [10]
Перші страви [9]
Другі страви з м'яса [2]
Другі страви з риби [2]
Другі страви з птиці [3]
Страви з яєць [2]
Каші, Гарніри [0]
Випічка [5]
Торти,печиво [10]
Десерти [9]
Напої [6]
Коктейлі [7]
Соуси [4]
Пошук
Наше опитування
Всього відповідей:
Друзі сайту
Рейтинг сайтів прикарпаття