смажена картопля (4-5 картоплі), 4 яйця, 2
філе оселедця, сир Філадельфія 3-4 ч. ложки, 1 зубчик часнику, жменя
посіченого кропу, морська сіль.
Вилкою розім'яти смажену картоплю. Збити яйця з дрібкою солі.
Розтерти зубчик часнику з дрібкою солі плоскою стороною ножа, до стану
каші. Картоплю і часник перемішати із збитими яйцями. На розігріту
сковороду викласти картопляно-яєчну масу, накрити кришкою і смажити 3
хвилини. Перевернути і смажити омлет на іншій стороні ще 2-3 хвилини.
Дрібно порубати оселедець, додати половину кропу,і все перемішати.
Розрізати омлет навпіл і нарізувати на невеликі трикутники. Нижню
частину кожного трикутника присипати кропом, змастити начинкою з
оселедця і сиру і накрити верхньою частиною. Потім нарізувати на ще
менші шматочки і проткнути коктейльними паличками.
|