П`ятниця, 17.05.2024, 07:54
Вітаю Вас Гість

НАША КУХНЯ


Головна » Файли » Соуси

Майонез
01.10.2009, 13:38
0,5ст. олії
1сире яйце
0,5ч.л. оцету
0,25ч.л. гірчиці
сіль.

яйце взбивати у комбайні з гірчицею,поступово (по ложці) додаючи олію. Коли всю олію буде додано, взбивати ще деякий час, додавши оцет і сіль.

якщо майонез потрібен густіший, жовтки необхідно проварити 1 хвилину у воді,і остудити.

до соусу можна додавати різні наповнювачи:

мариновані гриби,
маслини,
томат,
солені огірки, тощо.
Категорія: Соуси | Додав: bullterjer
Переглядів: 385 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Зміст
Салати [13]
Новий рік! [40]
Пасха [1]
Закуски [10]
Перші страви [9]
Другі страви з м'яса [2]
Другі страви з риби [2]
Другі страви з птиці [3]
Страви з яєць [2]
Каші, Гарніри [0]
Випічка [5]
Торти,печиво [10]
Десерти [9]
Напої [6]
Коктейлі [7]
Соуси [4]
Пошук
Наше опитування
Всього відповідей:
Друзі сайту
Рейтинг сайтів прикарпаття