|
П`ятниця, 17.05.2024, 07:54 Вітаю Вас Гість
НАША КУХНЯ
Майонез
| 01.10.2009, 13:38 |
0,5ст. олії 1сире яйце 0,5ч.л. оцету 0,25ч.л. гірчиці сіль.
яйце взбивати у комбайні з гірчицею,поступово (по ложці) додаючи олію. Коли всю олію буде додано, взбивати ще деякий час, додавши оцет і сіль.
якщо майонез потрібен густіший, жовтки необхідно проварити 1 хвилину у воді,і остудити.
до соусу можна додавати різні наповнювачи:
мариновані гриби, маслини, томат, солені огірки, тощо.
|
Категорія: Соуси | Додав: bullterjer
|
Переглядів: 385 | Завантажень: 0
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
|