П`ятниця, 17.05.2024, 08:22
Вітаю Вас Гість

НАША КУХНЯ


Головна » Файли » Салати

Квасоля з білими грибами
01.10.2009, 12:41
1 кг білих грибів, 300 г квасолі, великий пучок петрушки, 3 великих помідори, 4 зубчики часнику, сіль, перець, оливкова олія. Сухі спеції, сухий майоран.

Залити квасолю мінімум на декілька годин водою, потім поставити її варитися.
Почистити і вимити гриби. Нарізати досить крупно. У киплячу квасолю покласти великий пучок петрушки і 2 зубчики часнику.
Розігріти в сковороді 2-3 ст. ложки оливкової олії, подрібнити 2 зубчики часнику і обсмажити злегка в оливковій олії, додати 1 чайну ложку сухих спецій "Італійські трави", 1 чайну ложку сухого майорану, нарізані гриби. Не накривати сковорідку кришкою, щоб зайва рідина випарувалася. Смажити гриби, помішуючи, на повільному вогні. В злегка проварену квасолю, додати один великий помідор, зробивши заздалегідь надріз на шкірці помідора, щоб він "віддав" свій сік. Ще 2 помідори, нарізаних крупними шматочками, додати в гриби, перемішати. Вийняти з каструлі з квасолею помідор, пучок петрушки, часник і викласти квасолю в сковорідку з грибами і разом тушити ще 10-15 хвилин. В кінці посолити і поперчити на смак.

Категорія: Салати | Додав: bullterjer
Переглядів: 482 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Зміст
Салати [13]
Новий рік! [40]
Пасха [1]
Закуски [10]
Перші страви [9]
Другі страви з м'яса [2]
Другі страви з риби [2]
Другі страви з птиці [3]
Страви з яєць [2]
Каші, Гарніри [0]
Випічка [5]
Торти,печиво [10]
Десерти [9]
Напої [6]
Коктейлі [7]
Соуси [4]
Пошук
Наше опитування
Всього відповідей:
Друзі сайту
Рейтинг сайтів прикарпаття