П`ятниця, 17.05.2024, 05:25
Вітаю Вас Гість

НАША КУХНЯ


Головна » Файли » Перші страви

Суп зі свіжих грибів з овочами
01.10.2009, 12:30
400-500 г свіжих грибів
400 г кабачків
200 г картоплі
1 шт. моркви
1 шт. петрушки
1 шт. селери
50-60 г зеленої цибулі
2 ст. ложки масла
100 г помідорів
100 г сметани

Очистити, нарізати і промити свіжі гриби, залити їх гарячою водою і варити 30хв. Злегка обсмажити на маслі нарізані кружечками моркву, петрушку, селеру; в кінці смажіння посипати їх подрібненою зеленою цибулею, В киплячий грибний бульйон додати це коріння і нарізану картоплю. За 10хв до закінчення варива опустити в суп нарізані шматочками кабачки і помідори, заправити на смак сіллю. Перед подачею додати в тарілки з супом сметану і зелень.

Категорія: Перші страви | Додав: bullterjer
Переглядів: 422 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Зміст
Салати [13]
Новий рік! [40]
Пасха [1]
Закуски [10]
Перші страви [9]
Другі страви з м'яса [2]
Другі страви з риби [2]
Другі страви з птиці [3]
Страви з яєць [2]
Каші, Гарніри [0]
Випічка [5]
Торти,печиво [10]
Десерти [9]
Напої [6]
Коктейлі [7]
Соуси [4]
Пошук
Наше опитування
Всього відповідей:
Друзі сайту
Рейтинг сайтів прикарпаття