400-500 г свіжих грибів
400 г кабачків
200 г картоплі
1 шт. моркви
1 шт. петрушки
1 шт. селери
50-60 г зеленої цибулі
2 ст. ложки масла
100 г помідорів
100 г сметани
Очистити, нарізати і промити свіжі гриби, залити їх гарячою водою і
варити 30хв. Злегка обсмажити на маслі нарізані кружечками моркву,
петрушку, селеру; в кінці смажіння посипати їх подрібненою зеленою
цибулею, В киплячий грибний бульйон додати це коріння і нарізану
картоплю. За 10хв до закінчення варива опустити в суп нарізані
шматочками кабачки і помідори, заправити на смак сіллю. Перед подачею
додати в тарілки з супом сметану і зелень.
|